Voordelen lidmaatschap

Logeion, het hart van het vak
Verbinden, kennisdelen én zorgen dat het communicatievak zich blijft ontwikkelen en de plek krijgt die het verdient. Dat is waar Logeion voor staat, met ruim 4.000 leden zijn we een krachtig netwerk van vakgenoten uit het bedrijfsleven, de publieke sector, (non)-profit organisaties, bureauzijde en zzp’ers. Praktijk en wetenschap brengen we dichter bij elkaar met de Logeion-leerstoel Strategische Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam.

Vakbijeenkomsten
Ruim 60 vakbijeenkomsten per jaar organiseert Logeion. Van workshops en CommunicatieColleges tot aan congressen waar we samen met duizend communicatieprofessionals bij elkaar komen. Als Logeion-lid kun je met een flinke korting of zelfs kosteloos naar (digitale) bijeenkomsten. Helemaal mooi: dit jaar kunnen Logeion-leden gratis naar 10 door Logeion geselecteerde kennisbijeenkomsten, omdat Logeion 75 jaar bestaat.

Ga in gesprek met vakgenoten en breid je netwerk uit
Als Logeion-lid heb je exclusief toegang tot Logeionline: het online ledenplatform voor communicatieprofessionals. Hier kun je samenwerken, sparren, netwerken, initiatieven starten en uitwerken met andere leden. Vul je gegevens aan en vind leden die jou kunnen helpen.

Acht keer gratis C: hét communicatiemagazine van Nederland
Bij je Logeion-lidmaatschap krijg je een abonnement op vakblad C. Een inspirerend magazine over het communicatievak met de laatste trends en actualiteiten, inhoudelijke rapportages, spraakmakende campagnes en diepte-interviews met communicatieprofessionals. Je ontvangt C maar liefst acht keer per jaar.

Als eerste op de hoogte
Ontvang als eerste een mail van nieuwe kennisbijeenkomsten, waar je direct voor in kunt schrijven. En de nieuwsbrief: Tweekly informeert je tweewekelijks over het laatste nieuws binnen het communicatievak. Daarnaast ontvang je als lid kortingen en aanbiedingen, die derden exclusief aanbieden.

Young Logeion
Leden tot 30 jaar krijgen 50% korting op de kosten voor het lidmaatschap, hebben een eigen community - Young Logeion - en mogen voor de helft van de ledenprijs naar de reguliere bijeenkomsten. Als Young Logeion-lid heb je exclusief toegang tot de Young Logeion Academy, waar je ruim honderd online cursussen en trainingen kunt volgen. Studenten krijgen zelfs 75% korting op de kosten van het lidmaatschap en betalen geen administratiekosten.

Zelfstandig
Zzp'ers kunnen via Logeion tegen een zeer voordelig tarief lid worden van het Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO).

Een rol binnen de vereniging
Een actieve rol binnen de vereniging is mogelijk. Dit kan als ambassadeur voor het online ledenplatform, op bijeenkomsten of als (online) redacteur voor de website of het magazine.

Welkomstcadeau
Word je lid van Logeion, dan ontvang je een welkomstpakket met een *waardebon voor een bijeenkomst naar keuze. Op de website vind je de actuele agenda met alle bijeenkomsten en activiteiten.

Aanmelden als lid


*bij elke bijeenkomst op de agenda website wordt in het prijzenkader vermeld of je waardebon geldig is