Logo Zoeken

Vakblad C

C is een inspirerend magazine over het communicatievak met de laatste trends en actualiteiten, inhoudelijke rapportages, spraakmakende campagnes en diepte-interviews met communicatieprofessionals. Het vakblad is gratis voor leden.

Word lid

Hét communicatiemagazine van Nederland

C is een full colour uitgave en verschijnt acht keer per jaar, in de maanden januari, februari, april, mei, juli, september, oktober en december. 

Webpagina vakblad.jpg

C is er voor:

Leden

Leden

Wanneer je lid bent van Logeion ontvang je vakblad C 8 keer per jaar gratis op jouw deurmat. Daarnaast profiteer je als Logeion-lid van vele andere voordelen zoals flinke korting op bijeenkomsten!

Word lid van Logeion
Abonnees

Abonnees

Ook als je geen lid bent van Logeion kun je een abonnement op C afsluiten! Zo ben jij het hele jaar door verzekerd van de laatste kennis op het gebied van communicatie.

Sluit een abonnement af
Jouw initiatieven

Jouw initiatieven

Wil je graag aandacht vragen voor jouw bedrijf, congres of informatieve activiteit? In vakblad C, maar ook op de webpagina en in de mailings, is genoeg ruimte voor jouw advertentie.

Lees meer over adverteren

Kosten C

 • Regulier Lidmaatschap

  Word Logeion-lid en ontvang vakblad C gratis op jouw deurmat (of blader het magazine online door)!

  € 220,00 excl. btw (+ € 21,50 administratiekosten)

 • Lidmaatschap voor Young Professionals

  Jongeren tot 30 jaar profiteren van een zacht prijsje. Word nu lid en ontvang dit vakblad gratis!

  € 110,00 excl. btw (+ € 21,50 administratiekosten)

  Voor studenten: € 52,50 excl. btw (geen administratiekosten)

 • Jaarabonnement C

  Ben je nog niet zeker van een lidmaatschap, maar wil je wel op de hoogte blijven van jouw vakgebied? Dan is een jaarabonnement dé oplossing voor jou!

  € 85 excl. btw (geen administratiekosten)

  Jaarabonnement binnen Europa: € 105 excl. btw (geen administratiekosten)

Een voorproefje van C

Logeion wil er voor álle communicatieprofessionals in Nederland zijn en zoveel mogelijk vakkennis delen. Enkele kennisartikelen uit vakblad C kun jij dan ook gratis op de website bekijken. Wanneer je lid wordt van Logeion of een jaarabonnement afsluit, heb je toegang tot nóg meer informatieve artikelen. En dat zowel on- als offline!

Bekijk hier een artikel uit de C

Vakblad C - Ayca

De nieuwste C: speciaal voor leden en abonnees

Zie je hier niets staan? Dan ben je waarschijnlijk (nog) geen lid van Logeion óf nog niet ingelogd! Als lid ontvang je het blad gratis, maar je kunt ook een jaarabonnement op C afsluiten. Zo ben je verzekerd van de laatste vakkennis. 

Grijze achtergrond website