Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden

Logeion biedt u de mogelijkheid om uw doelgroep op een crossmediale manier te bereiken. Alle mogelijke mediakanalen (online, print en live event) worden gecombineerd om zo effectief mogelijk uw sales- en marketingdoelstellingen te helpen realiseren. Wilt u uw diensten of producten beschikbaar stellen aan Logeion in ruil voor exposure? Of wilt u liever een donatie geven? Natuurlijk is dat ook mogelijk. Wij spreken graag de opties met u door.

  Download de sponsorbrochure voor C-DAY 2018: het nationale vakcongres voor communicatieprofessionals.
(flyer A)
Download de sponsorbrochure voor de Verkiezing Communicatieman/vrouw en CommunicatieTalent van het Jaar.
(flyer B)
Download de sponsorbrochure met informatie over de Galjaardprijs en Galjaardlezing.
(flyer C)
Download de sponsorbrochure voor Adverteren online en print.
(flyer D)
Download de sponsorbrochure voor de Vacaturebank.
(flyer E)

Wilt u de Leerstoel en het Centrum voor Strategische Communicatie ook ondersteunen? Neem contact op met Logeion-bestuurslid Celia Noordegraaf (06 215 17 956) of stuur een mail naar partnerships@logeion.nl voor een gesprek over de mogelijkheden.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.