Partnerships & Sponsoring

Partner worden van Logeion

Logeion biedt u de mogelijkheid om uw doelgroep op een crossmediale manier te bereiken. Alle mogelijke mediakanalen (online, print en live event) worden gecombineerd om zo effectief mogelijk uw sales- en marketingdoelstellingen te helpen realiseren.

Voordelen

  • Profiteer van een sterk, gezaghebbend en onafhankelijk platform met een groot bereik in communicatieland
  • Relatiemanagement: van het opbouwen van nieuwe relaties tot het intensiveren van uw bestaande relaties en het binnenhalen van nieuwe klanten
  • Targetted branding: u bereikt met uw boodschap zeer gericht uw doelgroep met een diversiteit aan multimediale mogelijkheden
  • Verstevig uw positie in de markt: profileer uw bedrijf als dé partner voor communicatieprofessionals, deel uw kennis en expertise met een unieke mix aan vakmensen

Multimediaal aanbod van Logeion
We hebben alle mogelijkheden voor u op een rij gezet. Dit maakt het mogelijk om slim te combineren, zodat er voor u een optimale kruisbestuiving ontstaat. Allerlei combinaties zijn mogelijk. We denken graag mee over maatwerk-partnerships. De diverse mogelijkheden hebben we modulair uitgewerkt in bijlages. Ze zijn afzonderlijk opvraagbaar bij Logeion en uiteraard ook te downloaden.

Top Partner

U kunt er ook voor kiezen om intensief en voor langere periode als strategische partner aan Logeion verbonden te zijn. U wordt Top Partner als u voor minimaal 1 jaar een verbintenis aangaat en het netto totaalbedrag minimaal € 7.000,- bedraagt.

Toegevoegde waarde voor Top Partner
(gratis producten als u aan dit programma meedoet)

  • Vriend-pakket van Jaarcongres
  • Vermelding als Top Partner op de nieuwe partnerpagina op www.logeion.nl
  • 1x pagina Partner-in-beeld in magazine C
  • Twee vrijkaarten voor het Logeion-congres en twee vrijkaarten voor de Verkiezing Communicatieman/vrouw van het Jaar

Donaties of barters
Wilt u uw diensten of producten beschikbaar stellen aan Logeion in ruil voor exposure? Of wilt u liever een donatie geven? Natuurlijk is dat ook mogelijk. Wij spreken graag de opties met u door.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.