Partners

Partners

 

Van der Hilst: maakt communicatiever

Van der Hilst maakt jou en je organisatie communicatiever. Dat doen we vol trots al meer dan veertig jaar! Ben je op zoek naar een communicatieopleiding of een training? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Liever een adviseur, sparringpartner of coach? Dat kan ook.

Lees hier meer over wat Van der Hilst te bieden heeft of bel 033 450 5000.

   

ANP: méér dan een persbureau

ANP Zakelijk richt zich hoofdzakelijk op dienstverlening voor marketing- en communicatieprofessionals. Met onze mediamonitoring tool heeft u direct inzicht in wat er over uw klanten, uw organisatie, stakeholders en concurrenten wordt gepubliceerd in landelijke, regionale en huis-aan-huisbladen, online en social media. Onze informatiespecialisten richten de tool voor u op maat in zodat u altijd een compleet overzicht heeft van de voor u belangrijke topics

Lees hier meer over wat ANP Zakelijk te bieden heeft of bel 070 414 1155.

 
 

Sabel communicatie: effectieve communicatie brengt je dichter bij je klant

Sabel communicatie helpt je met je online en offline communicatie. Van tekstschrijven tot websites bouwen. Van workshops tot video's.

Lees hier meer over wat Sabel communicatie te bieden heeft of bel 088 22 722 99.

 

 ANP Pers Support, effectief in publiciteit

Persberichten verstuurd via ANP Pers Support komen precies bij de juiste journalisten en andere influentials terecht. Dit kan regionaal, landelijk of wereldwijd worden georganiseerd. Wij hebben toegang tot het wereldwijde netwerk van persdiensten zoals het ANP, en tot een up to date journalisten database met wereldwijd bereik.

Bovendien schrijven we persberichten, geven hier workshops over en via onze monitoring services ziet u steeds het resultaat van uw PR strategie.

Lees hier meer over wat ANP Pers Support voor u kan betekenen of bel 070 41 41 222.

 
 

Procurios: slimmer werken met internet

Procurios ontwikkelt de webapplicaties van morgen. De naam Procurios betekent: "verder vooruit kijken". Dat heeft alles te maken met het bereiken van doelen. Dat is ons doel.

Slimme oplossingen maken waarmee u slimmer uw doelen kunt bereiken.

Lees hier meer over wat Procurios te bieden heeft of bel +31(0) 343 596 041.

 
 

Videonieuwsbericht: Nieuws ben je zelf

Videonieuwsbericht maakt nieuws in opdracht voor grote bedrijven en organisaties die zelf hun nieuws willen maken en verspreiden. Hiervoor sturen ze een cameraploeg naar de klant om een nieuwsverhaal te maken. Daarnaast leren ze woordvoerders om zelf te filmen met de smartphone. Met de app van Videonieuwsbericht wordt het ruwe materiaal verstuurd naar de redactie, waar er direct een kant-en-klare video van wordt gemaakt. Videonieuwsbericht is actief in het wereldwijde MoJo (Mobile Journalism) netwerk.

Lees hier meer over wat Videonieuwsbericht te bieden heeft of bel 035 69 89 538

   

Direct Research: Maakt het makkelijk

DirectResearch is al ruim 10 jaar specialist op het gebied van online marktonderzoek. Wij zijn een efficiënt en flexibel bureau, met hoogwaardig onderzoeksprojecten. Samen met de klant zorgen we voor de beste vraagstelling en rapportage, waarbij wij een goed contact erg belangrijk vinden. DirectResearch voert marktonderzoek uit op het gebied van communicatie, klanttevredenheid, nieuwe producten of diensten, customer journey en branding. Interesse? Neem contact met ons op!

Lees hier meer over wat Direct Research te bieden heeft.

 

 

Publiquest: de communicatiecoöperatie voor de publieke sector

Publiquest combineert het beste van drie toonaangevende bureaus: Communicatiebureau Podium, Leene Communicatie en Maatschap voor Communicatie. Als coöperatie werken we samen aan communicatie bij uitdagende maatschappelijke opgaven.

Publiquest is actief voor alle overheidslagen, bestuursniveaus en publiek-private samenwerkingsverbanden. Van ministerie tot onderzoekscommissie en van waterschap tot gemeente en provincie. We adviseren, coördineren en realiseren. Altijd met één aanspreekpunt, stevige regie bij multidisciplinaire projecten en de slagkracht om zaken voor elkaar te krijgen.

Lees hier meer over wat Publiquest te bieden heeft, of bel of mail Lynsey Dubbeld van Publiquest via 06-27391697 of lynsey@publiquest.nl.

 

Company Webcast: Webinar & Webcasting Solutions

Company Webcast is onbetwist marktleider, gespecialiseerd in echt professionele webinars en webcasts. Met meer dan 10.000 live webinars en webcasts per jaar zijn wij leverancier van vrijwel elke grote organisatie.

10 jaar lange ervaring is de basis voor diepgaande kennis over webinars. Kennis die we maar al te graag delen met u als klant en partner. Om zo bij te dragen aan uw succes. Die expertise ervaart u met onze service en RoyalCast Formats.

RoyalCast Formats zijn de ‘roadmap’ naar succesvolle webinars: van voorbereiding tot live-uitzending plus de on-demand strategie achteraf. Er zijn formats voor marketing & externe communicatie, interne communicatie, training & opleiding en investor relations. Kies onze RoyalCast Studio’s voor een uitzending op TV kwaliteit of produceer via onze Self Service oplossing zelfstandig webinars.

Lees hier meer over wat Companyte bieden heeft, of bel of mail Company Webcast via 010 - 2829500 of info@webinar.nl.