Ondernemersgids

Bureau Broekman  Bureau Broekman

Gespecialiseerd in reputatiebehartiging. Richt zich vooral op start en groei van organisaties. Sterk in het oplossen van vraagstukken, veelal in relatie met veranderingsprocessen. Aanpak: strategie + executie.

Rechtsvorm:
B.V.
Oprichting:
15-06-1984
Specialisatie:
Analyse, advies en aanpak integraal reputatiemanagement. In de kern gericht op stakeholderanalyses, prestaties, (wan)gedrag en communicatie van organisaties. Ontwikkelen en implementeren van corporate communicatie, issue-crisiscommunicatie (anticiperen en planontwikkeling). LVV-gecertificeerd OO&I, (Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit)
Lidmaatschappen / Samenwerkingsverbanden:
Quinter, VdV, LVV (Certified OO&I) en actief in diverse netwerken.
E-mail:
wb@bb.nl
Website:
http://www.bb.nl

Contactinformatie

Bezoekadres:
Bureau Broekman
Molenveldlaan 227
6523 RL NIJMEGEN
Toon in Google Maps Route naar dit adres
Postadres:
Bureau Broekman
Molenveldlaan 227
6523 RL NIJMEGEN
Telefoon:
024 3297755

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.