Ondernemersgids

Simone Hubers Communicatieadvies  Simone Hubers Communicatieadvies

Zeer ervaren strategische adviseur met organisatietalent op de gebieden: (her)positionering en profilering, public relations/stakeholdersrelaties en (omgevings)communicatie. Collega's noemen mij betrokken, spontaan en open.

Ik heb oog voor wat anderen bezighoudt en wat hen beweegt. Mijn passie en ervaring in het communicatievak zorgen ervoor dat ik in staat ben dat te vertalen in informatie die partijen dichter bij elkaar brengt of in helder beleid. Ik zet mij met hart en ziel in voor zaken in en weet vanuit een eigen visie dingen verder te brengen. Ik ga voor resultaat en houd van snel schakelen. Waarbij ik steeds voor ogen houd wat de doelen op lange(re) termijn zijn. Mijn insteek is praktisch en 'hands on.' Ik laat mensen in hun waarde en ben daardoor, in combinatie met mijn uitgebreide vakkennis, op alle niveaus een volwaardig gesprekspartner.

Door mijn jarenlange ervaring in de congreswereld en vervolgens als communicatieadviseur in de ruimtelijke ordening en vastgoed heb ik een eigen kijk op participatieprocessen en interactieve bijeenkomsten ontwikkeld. Bovendien ben ik vertrouwd met het werken in complexe samenwerkingstructuren met politieke gevoeligheden.

Soort projecten:
* strategisch advies & coördinatie
* gebiedscommunicatie / omgevingscommunicatie
* gebiedspromotie
* (e-)participatie
* campagnemanagement
* evenementenorganisatie
* social media & Google Adwords

Rechtsvorm:
Eenmanszaak
Specialisatie:
Postionering en -promotie, Public Relations, Gebiedscommunicatie, Omgevingscommunicatie, Procesbegeleiding, Social Media, (e-)participatie, interactieve werkvormen, Google Adwords
Lidmaatschappen / Samenwerkingsverbanden:
Logeion
E-mail:
info@simonehubers.com
Website:
http://www.simonehubers.com

Contactinformatie

Bezoekadres:
Simone Hubers Communicatieadvies
Vliehors 138
2134 XN HOOFDDORP
Toon in Google Maps Route naar dit adres
Postadres:
Simone Hubers Communicatieadvies
Vliehors 138
2134 XN HOOFDDORP
Telefoon:
06 413 72 074