Ondernemersgids

Wit Communicatie  Wit Communicatie

Wit Communicatie werkt aan draagvlak voor beleid, strategie en projecten. Zowel intern als extern. Wij geloven in luisteren. In de kracht van de mensen zelf. En in een helder verhaal.

Wit Communicatie is gesprekspartner van bestuurders, directie en management. Wij helpen bij het ontwikkelen van beleid, strategie en communicatie en dragen bij aan de uitvoering hiervan. Want alleen met een goede uitvoering mobiliseer je medestanders. Wit beschikt over jarenlange ervaring in uiteenlopende projecten en beschikt over een team en netwerk waarmee we de juiste kennis aan tafel brengen.

Rechtsvorm:
-
Oprichting:
22-06-2007
Specialisatie:
Wit Communicatie is een maatschap met maten, medewerkers en associés. In de afgelopen jaren hebben we veel kennis en ervaring opgedaan in de zorg, onderwijs, zakelijke dienstverlening, cultuur, ruimtelijke ordening en stedelijke ontwikkeling. Met de combinatie van talenten en ervaring vullen wij de belofte van draagvlak in. Afhankelijk van de opdracht kiezen we een passende samenwerkingsvorm, die in ieder geval altijd laagdrempelig en kostenbewust is. Wij werken onder andere aan: beleidsontwikkeling, communicatiestrategie en –uitvoering, coaching en creatie. We doen dit als adviseur, projectmanager of interimmanager.
Aantal werknemers:
10
Lidmaatschappen / Samenwerkingsverbanden:
Logeion, beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals
Global Communication Alliance, een internationaal netwerk van communicatieadviesbureaus.
E-mail:
info@witcommunicatie.nl
Website:
http://

Contactinformatie

Bezoekadres:
Wit Communicatie
Damrak 83 A
1012 LN AMSTERDAM
Toon in Google Maps Route naar dit adres
Postadres:
Wit Communicatie
Postbus 94641
1090 GP AMSTERDAM
Telefoon:
020-716 3774