Ondernemersgids

Wisse Kommunikatie  Wisse Kommunikatie

Wisse Kommunikatie is een communicatie-adviesbureau in Arnhem, dat zich vooral bezighoudt met technologie en innovatie. We vertalen innovaties en complexe technische concepten naar zowel bedrijven als de consument. Wij werken voor nationale en internationale opdrachtgevers in technische sectoren zoals automotive, bouw, energie, gezondheidszorg, industrie, ICT en transport & logistiek.

Wisse Kommunikatie integreert corporate communicatie, PR & mediarelaties en marketing in de communicatie-aanpak voor de klant. We ontwikkelen hoogwaardige content en zetten alle beschikbare communicatiemiddelen en -kanalen in, om de boodschappen bij de relevante stakeholders onder de aandacht te krijgen. We houden ons bezig met PR en mediarelaties, webcontent en social media, maar ook met nieuwsbrieven, evenementen, drukwerk en advertising.

Rechtsvorm:
B.V.
Oprichting:
01-10-1982
Specialisatie:
Wisse Kommunikatie is een internationaal opererend bureau. We hebben een vestiging in Brussel, zodat we onze klanten in de Benelux kunnen ondersteunen. Als partner van de Worldcom Public Relations Group, een netwerk van meer dan 120 PR-bureaus in zo’n 40 landen, kunnen we onze klanten ook internationaal van dienst zijn. We hebben uitstekende contacten in de UK, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italiё, Denemarken en Zweden.

Sinds 2010 hebben we ons ook op crisiscommunicatie toegelegd. We ondersteunen vooral bedrijven en instellingen in de zorg, de industrie en de (petro)chemie met risico- en crisiscommunicatie.
Aantal werknemers:
11
Lidmaatschappen / Samenwerkingsverbanden:
Worldcom Public Relations Group, VPRA, Logeion, IPRA
Nevenvestigingen:
InstiCOM, Brussel
E-mail:
info@wisse-worldcom.nl
Website:
http://www.wisse-worldcom.nl

Contactinformatie

Bezoekadres:
Wisse Kommunikatie
Kroonpark 2 A
6831 GV ARNHEM
Toon in Google Maps Route naar dit adres
Postadres:
Wisse Kommunikatie
Postbus 3037
6802 DA ARNHEM
Telefoon:
026-4431523

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.