Ondernemersgids

Van Luyken Communicatie Adviseurs  Van Luyken Communicatie Adviseurs

Wij zijn een zelfstandig communicatieadviesbureau gespecialiseerd in hoofdpijndossiers. Communiceren over maatschappelijke issues, controversiële onderwerpen en thema's waaraan je je vingers kunt branden. Dat is onze specialiteit.
Hiervoor hebben we actuele (online) kennis in huis. Met onze ruim dertig jaar ervaring weten we als geen ander dat communicatie meer is dan de waan van de dag, een tweet of een like op Facebook. Onze opdrachtgevers zijn multinationale en nationale ondernemingen, overheidsdiensten, brancheorganisaties en non-profitinstellingen.

Rechtsvorm:
-
Oprichting:
01-05-1978
Specialisatie:
Onze diensten richten zich op corporate communicatie, interne communicatie, crisiscommunicatie (24/7 beschikbaarheid), detachering, (online) mediamonitoring, communicatietraining (via De Trainingstudio) en marketing pr.
Aantal werknemers:
11
Lidmaatschappen / Samenwerkingsverbanden:
In Nederland zijn wij aangesloten bij de brancheorganisatie VPRA. We hebben in 2016 'de Q' behaald, het kwaliteitskeurmerk van de VPRA.
Op internationaal niveau zijn we lid van PROI:
• 75+ partner bureaus
• 5,000+ PR professionals
• 5 continenten
• 50 landen
• 100+ steden
proi.com/Public/
Nevenvestigingen:
Onze communicatietrainingen hebben een specifiek label, De Trainingstudio. We geven trainingen op maat en hebben hiervoor een netwerk van ervaren trainers en coaches ter beschikking. Dit maakt ons flexibel, zorgt voor een gevarieerd trainingsaanbod én geeft ons het vermogen om continu op veranderende behoeftes in te spelen.
detrainingstudio.nl
E-mail:
info@vanluyken.nl
Website:
http://www.vanluyken.nl

Contactinformatie

Bezoekadres:
Van Luyken Communicatie Adviseurs
Kennemerplein 7
2011 MH HAARLEM
Toon in Google Maps Route naar dit adres
Postadres:
Van Luyken Communicatie Adviseurs
Kennemerplein 7
2011 MH HAARLEM
Telefoon:
023-5400424

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.