Ondernemersgids

Van Luyken Communicatie AdviseursVan Luyken Communicatie Adviseurs

Wij zijn een zelfstandig communicatieadviesbureau gespecialiseerd in hoofdpijndossiers. Communiceren over maatschappelijke issues, controversiƫle onderwerpen en thema's waaraan je je vingers kunt branden. Dat is onze specialiteit.
Hiervoor hebben we actuele (online) kennis in huis. Met onze ruim dertig jaar ervaring weten we als geen ander dat communicatie meer is dan de waan van de dag, een tweet of een like op Facebook. Onze opdrachtgevers zijn multinationale en nationale ondernemingen, overheidsdiensten, brancheorganisaties en non-profitinstellingen.

Rechtsvorm:
Maatschap
Oprichting:
01-05-1978
Specialisatie:
Onze diensten richten zich op positionering, communicatiestrategie, crisiscommunicatie (24/7/365 beschikbaarheid), internal branding, PR campagnes, detachering en communicatietrainingen.
Aantal werknemers:
10
Lidmaatschappen / Samenwerkingsverbanden:
Lidmaatschappen / Samenwerkingsverbanden: We werken onder andere samen met Crisiscentrale, Van der Hilst, Sijthoff Media en Buro Dirigo. Op internationaal niveau zijn we lid van PROI worldwide, een samenwerkingsverband van pr-bureaus in vijftig landen.
Nevenvestigingen:
In onze trainingsstudio (detrainingsstudio.nl) op het Media Park in Hilversum geven we media-, presentatie- en crisiscommunicatietrainingen. Ons team bestaat uit doorgewinterde communicatie-experts, (ex-)journalisten en presentatoren.
E-mail:
info@vanluyken.nl

Contactinformatie

Bezoekadres:
Van Luyken Communicatie Adviseurs
Kennemerplein 7
2011 MH HAARLEM
Toon in Google Maps Route naar dit adres
Postadres:
Van Luyken Communicatie Adviseurs
Kennemerplein 7
2011 MH HAARLEM
Telefoon:
023-5400424

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.