Logo Zoeken

Ondernemersgids

Bekijk bedrijven, bureaus en zzp'ers in de ondernemersgids.

Ook in de ondernemersgids? Meer informatie

Van Luyken Communicatie AdviseursVan Luyken Communicatie Adviseurs

Wij zijn een zelfstandig communicatieadviesbureau gespecialiseerd in hoofdpijndossiers. Communiceren over maatschappelijke issues, controversiƫle onderwerpen en thema's waaraan je je vingers kunt branden. Dat is onze specialiteit.
Hiervoor hebben we actuele (online) kennis in huis. Met onze ruim dertig jaar ervaring weten we als geen ander dat communicatie meer is dan de waan van de dag, een tweet of een like op Facebook. Onze opdrachtgevers zijn multinationale en nationale ondernemingen, overheidsdiensten, brancheorganisaties en non-profitinstellingen.

Rechtsvorm:
Maatschap
Oprichting:
01-05-1978
Specialisatie:
Onze diensten richten zich op positionering, communicatiestrategie, crisiscommunicatie (24/7/365 beschikbaarheid), internal branding, PR campagnes, detachering en communicatietrainingen.
Aantal werknemers:
10
Lidmaatschappen / Samenwerkingsverbanden:
Lidmaatschappen / Samenwerkingsverbanden: We werken onder andere samen met Crisiscentrale, Van der Hilst, Sijthoff Media en Buro Dirigo. Op internationaal niveau zijn we lid van PROI worldwide, een samenwerkingsverband van pr-bureaus in vijftig landen.
Nevenvestigingen:
In onze trainingsstudio (detrainingsstudio.nl) op het Media Park in Hilversum geven we media-, presentatie- en crisiscommunicatietrainingen. Ons team bestaat uit doorgewinterde communicatie-experts, (ex-)journalisten en presentatoren.
E-mail:
info@vanluyken.nl

Contactinformatie

Bezoekadres:
Van Luyken Communicatie Adviseurs
Kennemerplein 7
2011 MH HAARLEM
Toon in Google Maps Route naar dit adres
Postadres:
Van Luyken Communicatie Adviseurs
Kennemerplein 7
2011 MH HAARLEM
Telefoon:
023-5400424