Ondernemersgids

Intervolvement Communicatie  Intervolvement Communicatie

Intervolvement Communicatie bouwt in nauwe samenwerking met opdrachtgevers aan effectieve, onderscheidende communicatie. Communicatie die bijdraagt aan de realisatie van bedrijfs- of organisatiedoelen. Naast strategisch advies zorgen we ook voor een creatieve en perfecte uitvoering van middelen. Wij kiezen bewust voor deze combinatie. Het houdt ons werk gevarieerd en we houden optimaal voeling met wat wel én niet werkt.
Bovendien blijven we zo flexibel in het bedenken van steeds weer frisse communicatieoplossingen.
Onze adviseurs combineren gedegen vakkenis en jarenlange ervaring met een concrete en pragmatisch aanpak. Met een hecht team en een grote betrokkenheid bij onze klanten gaan we voor communicatie met kwaliteit en resultaat.

Rechtsvorm:
B.V.
Oprichting:
01-04-1999
Specialisatie:
Arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, corporate communicatie, in- en externe communicatie en omgevingscommunicatie. Van strategisch advies tot een praktisch communicatieplan. Van concept tot het realiseren van concrete middelen. Bedreven in het schrijven van heldere teksten voor zeer diverse doelgroepen. Van jaarverslag tot personeelsblad en advertenties.
Aantal werknemers:
10
Lidmaatschappen / Samenwerkingsverbanden:
Logeion, vereniging voor communicatie
Nevenvestigingen:
geen
E-mail:
info@intervolvement.nl
Website:
http://

Contactinformatie

Bezoekadres:
Intervolvement Communicatie
Tappersweg 12 K
2031 ET HAARLEM
Toon in Google Maps Route naar dit adres
Postadres:
Intervolvement Communicatie
Tappersweg 12 K
2031 ET HAARLEM
Telefoon:
023 - 534 18 05