Ondernemersgids

Hill+Knowlton Strategies B.V.Hill+Knowlton Strategies B.V.

De toegevoegde waarde van Hill & Knowlton: Hill & Knowlton is specialist in het toevoegen van geloofwaardigheid aan bedrijfs- en productmerken, met name door het organiseren van third party endorsment.

Werk maken van relaties, dat is wat Hill & Knowlton doet. Dagelijks zijn wij betrokken bij ondernemingen die actief energie steken in hun communicatie met uiteenlopende doelgroepen. Zowel binnen als buiten hun organisatie. Omdat zij beseffen dat hun imago een kostbaar, maar tegelijkertijd kwetsbaar bezit is. Hill & Knowlton, een bureau dat kennis, creativiteit en ervaring bundelt, adviseert hen daarin. Ondernemend, resultaatgericht en met veel inspiratie. Of het nu om degelijk positioneringadvies gaat of om vernieuwende ideeën voor een productintroductie.

Rechtsvorm:
B.V.
Oprichting:
01-10-1971
Specialisatie:
Hill & Knowlton kent meerdere expertisegebieden. Dit stelt ons in staat gespecialiseerde kennis aan te bieden in:
corporate communicatie, marketing communicatie, healthcare, pharma & nutrition, technology, interactive communicatie, sports, leisure & entertainment, internal & change communicatie, crisis communicatie en financiële communicatie.
Aantal werknemers:
45
Lidmaatschappen / Samenwerkingsverbanden:
Samenwerking: onderdeel van WPP Group met onder meer Ogilvy & Mather, PPGH/JWT, Research International, Mindshare. Lid van Precom.
Nevenvestigingen:
Vestigingen in 38 landen (72 kantoren)
E-mail:
ams.finance@hkstrategies.com

Contactinformatie

Bezoekadres:
Hill+Knowlton Strategies B.V.
Amsteldok
Amsteldijk 166
1079 LH AMSTERDAM
Toon in Google Maps Route naar dit adres
Postadres:
Hill+Knowlton Strategies B.V.
Amsteldok
Amsteldijk 166
1079 LH AMSTERDAM
Telefoon:
020 4044707