Logo Zoeken

Logeion Academy:
Beter worden
in je vak

Logeion Academy is jouw startpunt om te blijven werken aan je eigen ontwikkeling in het communicatievak. Je vergroot je kennis, doet inspiratie op en verlegt je grenzen. Hier vind je zelf je weg naar kennissessies, CommLabs en verschillende actieve ledengroepen.

maandag 5 september 2022 persconferentie met publiek 950x635.jpg

Hoe organiseer je een persconferentie tijdens een ramp of crisis? - Suzette Hendriks

Rampen en crises zijn veelal onverwachte gebeurtenissen die een enorme impact op de samenleving kunnen hebben én leiden tot een grote maatschappelijke informatiebehoefte. De juiste informatie op korte…
Webinar Lees meer over "Hoe organiseer je een persconferentie tijdens een ramp of crisis? - Suzette Hendriks"
dinsdag 13 september 2022 puzzelstukjes.jpg

Doelgericht ontwerpen van effectieve bijeenkomsten (wegens succes herhaald)

Live communicatie: hoe zet je het in? Wat levert het op? Als communicatieprofessional of -afdeling krijg je regelmatig de opdracht om een inspirerende bijeenkomst te organiseren. Events zijn een…
Workshop Lees meer over "Doelgericht ontwerpen van effectieve bijeenkomsten (wegens succes herhaald)"
woensdag 14 september 2022 Trap Esther 705x220.jpg

Beroepsniveauprofielen: wat kun je er mee? - Esther Holster

Let op: Deze bijeenkomst is exclusief voor leden en er zijn slechts 20 plekken per sessie beschikbaar!
Workshop Exclusief voor leden Lees meer over "Beroepsniveauprofielen: wat kun je er mee? - Esther Holster"
donderdag 15 september 2022 Hans in actie 950x 635.jpg

Dagvoorzitter in één dag - Hans Etman

Soms is een professionele dagvoorzitter de juiste investering in je bijeenkomst. Maar wat als je besluit als communicatieprofessional de bijeenkomst zelf te modereren? Professioneel dagvoorzitter én…
Workshop Lees meer over "Dagvoorzitter in één dag - Hans Etman"
donderdag 22 september 2022 Education Day.jpg

Data als brandstof voor de moderne marketing machine - exclusief voor opleidingsdocenten

Deze inspirerende kennissessie is exclusief voor opleidingsdocenten en komt voort uit een krachtenbundeling van de drie verenigingen Logeion, MOA en NIMA.
Studiedag Gratis voor leden Lees meer over "Data als brandstof voor de moderne marketing machine - exclusief voor opleidingsdocenten"

Meer inspiratie

Wat is de Academy?

Wat is de Academy?

Logeion Academy is het startpunt voor professionele ontwikkeling, een inspirerende plek vol bijeenkomsten. Altijd over thema’s die jou en je vak raken. Doe kennis en vaardigheden op die je nodig hebt om (nog) beter te worden in je vak.

Naar alle bijeenkomsten
Wat is mijn beroeps-niveauprofiel?

Wat is mijn beroeps-niveauprofiel?

Ontdek waar jij op dit moment staat en waar ontwikkelkansen voor jou liggen met de BNP van Logeion. Inzicht in je eigen kennisniveau helpt je bij het kiezen van activiteiten die aansluiten bij je persoonlijke wensen en ambities.

Doe de BNP-scan
Nationaal 
vakcongres 
C-day

Nationaal
vakcongres
C-day

Ieder jaar organiseert Logeion C-day, een groots congres waar alles draait om het vak. Een onmisbaar event voor communicatieprofessionals. Trends, inspiratie en ontmoeting zijn de vaste ingrediënten.

Vakcongres C-day.nl
Pubcom

Pubcom

PubCom is het jaarlijks congres voor communicatieprofessionals in het publieke domein over actuele vraagstukken uit de praktijk. Tijdens PubCom wordt ook de Galjaardprijs uitgereikt.

Meer over Pubcom.nl
Trends van het vak

Trends van het vak

De communicatietrends van Logeion bieden houvast en helpen bij duiding van de complexe werkpraktijk. Iedere twee jaar wordt uitgebreid onderzoek gedaan en worden de nieuwste trends door het TrendTeam vastgesteld.

Verdiep je in de trends
Zelf aan de slag 
met CommLabs

Zelf aan de slag
met CommLabs

Kennis maak je samen! Een CommLab is een organisatievorm van een half jaar waarin vakgenoten aan de slag gaan met een vakinhoudelijk en vaak ook actueel vraagstuk, zoals klimaat of inclusie.

Lees verder
Verdieping via 
de vakgroepen

Verdieping via
de vakgroepen

Binnen de vakgroepen van Logeion werken leden aan een vraagstuk of specialisme. De drie vakgroepen zijn Crisiscommunicatie & Issuemanagement, Zorgcommunicatie en Public Affairs.

Meedoen
The Peer Review

The Peer Review

Communicatieprofessionals laten in een serie korte video's hun licht schijnen over actuele communicatiethema's. Deze serie komt tot stand in samenwerking met idtv+.

Naar de video's