Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte met de gratis nieuwsbrieven van Logeion. Meld je aan en kies welke nieuwsbrief je wilt ontvangen, allebei kan natuurlijk ook.

Tweekly
Deze nieuwsbrief van Logeion ontvang je om de week in je inbox. De Tweekly praat je bij over (vak)nieuws, vacatures, benoemingen en natuurlijk interessante ledenvoordeeltjes.

Logeion Live!
De nieuwsbrief Logeion Live! geeft je een helder overzicht van alle bijeenkomsten die door Logeion worden georganiseerd. Deze nieuwsbrief ontvang je elke week op dinsdag in je inbox.

Abonneren
Meld je aan voor de nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van het laatste communicatienieuws.


Heb je nieuws wat interessant is voor Logeion of voor het communicatievak? Stuur dan je persbericht naar persberichten@logeion.nl.

Adverteren
In de Tweekly kunnen banners geplaatst worden van externe partijen. Wil jij reclame maken voor je bedrijf? Kijk hier voor de voorwaarden en prijzen.

Benoemingen
Op de website staan benoemingen die plaats vinden in het communicatievak. In de Tweekly staan ook wekelijks twee of drie benoemingen vermeld. Heb je benoemingen die relevant zijn voor het communicatievak en wil je die graag onder de aandacht brengen? Stuur een korte tekst (max 250 woorden) en een foto naar info@logeion.nl.

Ledenvoordeel
Op de website staan alle ledenvoordelen voor Logeion-leden. Deze verschijnen ook in de Tweekly. Voorwaarde is dat  de korting minimaal 15 procent is. Heb jij een ledenvoordeel? Mail naar info@logeion.nl.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.