Logo Zoeken
Extra ledenvoordeel

Ontvang €200 korting op de BOOST-training voor gedragsverandering als lid van Logeion

5 februari 2024De redactie

Heb jij je weleens afgevraagd hoe je gedrag effectief beïnvloedt om meer voor elkaar te krijgen? De Behaviour Club helpt je er graag een handje bij tijdens de door hun georganiseerde driedaagse training die plaatsvindt op 5, 12 én 19 maart 2024! En wanneer jij je nu aanmeldt als lid van Logeion ontvang je óók nog eens €200 korting. Met welke gedragsveranderingstechnieken ga jij binnenkort aan de slag?

BOOST 3-daagse training gedragsverandering in Amsterdam v1.png

Tijdens de driedaagse training dompelen de professionals van de Behaviour Club jou onder in de belangrijkste inzichten uit de gedragswetenschappen. In deze drie dagen leer je gedrag van een ander te begrijpen én kom je erachter hoe je het gedrag van groepen mensen kunt veranderen. Ongeacht dit nu burgers, klanten en/of medewerkers zijn! Met de BOOST-gedragstraining weet de Club verbinding tussen de wetenschap en de praktijk te leggen, kom je meer te weten over de BOOST-methode zelf en ontvang je een werkboek vol met gedragsveranderingstechnieken. Zo kun je gemakkelijk de door jouw opgedane kennis toepassen en aan de slag met jouw case.

De training is dé kans om jezelf te ontwikkelen, projecten naar een nieuwe hoogte te tillen en om échte verandering te bewerkstelligen. 

Klaar om de sleutel tot gedragsverandering te ontdekken? Meld je dan snel aan.

Datum: 5, 12 en 19 maart 2024
Locatie: Amsterdam-Noord
Investering in jouw groei: nu €2050,- voor leden van Logeion in plaats van 2250,-

Bekijk de andere extra ledenvoordelen