Logo Zoeken
Extra ledenvoordeel

Woon het SocialToday Event met 15% korting bij als Logeion-lid

24 januari 2024De redactie

Op 8 februari is het tijd voor de achtste editie van Frankwatching SocialToday Event in het Beatrix Theater te Utrecht. Wil jij aanwezig zijn bij dit leidende event over social media in Nederland & België, waarbij onderwerpen als generatieve AI, short-form video én social commerce aan bod komen? Koop dan je ticket met 15% ledenkorting op het reguliere tarief.

STE - Event Frankwatching

Frankwatching SocialToday Event is hét live event over content, storytelling, advertising & commerce via social media. Generatieve AI zorgt voor steeds meer ‘content op maat’, short-form video is de nieuwe standaard én social commerce neemt een vlucht. Inspelen op deze en andere belangrijke trends draagt bij aan succes op Instagram, TikTok en andere social media. Maar hoe bereik je in 2024 je doelgroepen? En welke strategie is nodig om je naamsbekendheid te vergroten en content te maken die leidt tot actie, leads en conversie?

Tijdens de achtste editie van Frankwatching SocialToday Event die plaatsvindt op donderdag 8 februari gaan we dieper in op actuele thema’s en hoe je social media kanalen strategisch kunt inzetten. Of het nu gaat om contentmarketing, video en live streaming, micro-influencing of personaliseren: na deze dag vol keynotes, expertsessies en workshops ben je helemaal up-to-date en heb je genoeg direct toepasbare tips en inspiratie voor je eigen business of organisatie! Grijp je kans, want als lid van Logeion krijg je maar liefst 15% korting.

Reserveer je ticket nu voor €335,75 i.p.v. €395

Bekijk de andere extra ledenvoordelen