Logo Zoeken
Extra ledenvoordeel

Ontvang 15% korting op de cursus Creatief schrijven als Logeion-lid

11 december 2023De redactie

Proppenauteur, deletefreak of toch meer een rodepenridder? De cursus Creatief schrijven is er voor iedere vakgenoot die pakkend en verrassend aan de slag wil met de eigen pen. Leer meer vertrouwen op jouw persoonlijke ingevingen en stem en ervaar het plezier van schrijven! Als lid van Logeion ontvang je maar liefst 15% korting. 

Cursus creatief schrijven.jpg

Cursus creatief schrijven: van saai naar sprankelend

De cursus Creatief schrijven biedt je een frisse kijk op schrijven waarbij je jouw eigen vaardigheden aanscherpt en een unieke aanpak ontwikkelt. De cursus, beschikbaar in een één- of tweedaagse variant, richt zich op het belang van originaliteit en pakkende schrijfstijlen. De docent moedigt je aan om creatieve invalshoeken en vertelwijzen te verkennen waarmee je je lezers vanaf het begin boeit en vasthoudt. 

De inhoud van de cursus omvat diverse schrijftechnieken. Hierbij kun je denken aan: freewriten, mindmappen en het gebruik van De Bono's pennen. Op dag één ga je aan de slag met interessante schrijfopdrachten en ontvang je feedback van medecursisten en de cursusleider. Dag twee staat in het teken van het uitwerken van je ideeën, het verkennen van literaire technieken en het beoordelen van je werk op structuur en presentatie. 

De training wordt in Amersfoort gegeven op donderdag 15 februari en op donderdag 7 maart. Als lid van Logeion ontvang je maar liefst 15% korting op de cursusprijs wanneer je dit aangeeft in het opmerkingenveld.  (€722,50 (excl. 21% btw) i.p.v. €850 (excl. 21% btw)). 

Schrijf je in voor de cursus Creatief tekstschrijven

Nadat je jezelf hebt ingeschreven ontvang je een bevestiging, aanvullende cursusinformatie en een factuur. 

Bekijk de andere extra ledenvoordelen