Logo Zoeken
Extra ledenvoordeel

Ervaar The Digital Future of B2B met 15% korting!

2 november 2023De redactie

Op 8 december 2023 komen honderden B2B-marketingprofessionals bij elkaar tijdens The Digital Future of B2B dat plaatsvindt op de in Eindhoven gelegen High Tech Campus. Als aanwezige ben je verzekerd van een verrijkende dag, drie keynotes, de inspirerende woorden van 20 sprekers, verscheidene case studies, live demo's en workshops én krijg je inzicht in de toekomst van AI in B2B. Dit event biedt je een unieke kans om meer te leren over de impact van technologieën zoals AI binnen de B2B-sector én helpt je met het verkrijgen van inzichten en strategieën die direct toepasbaar zijn in jouw bedrijf.

B2B.jpg

We leven in een tijdperk waarin kunstmatige intelligentie (AI) de regels van het zakendoen volledig op zijn kop zet. Een tijdperk waarin technologie en AI de motoren achter de bedrijfsgroei van vele bedrijven zijn. Maar hoe zorg je er nu precies voor dat jouw B2B-onderneming niet alleen bijblijft, maar ook uitblinkt in AI? 

Je ontdekt dit tijdens The Digital Future of B2B: een event dat jou de handvaten en inzichten biedt die essentieel zijn wil je jouw bedrijf optimaliseren in de snel veranderende markt van vandaag de dag. Een dag waarop je de toekomst samen met andere professionals en organisator Webs | HubSpot Consultancy Partner vormgeeft - jouw toekomst. Een dag die laat zich kenmerken door:

  • Inspirerende Sprekers: leer van experts en voorlopers in de digitale transformatie;
  • Praktische Workshops: doe hands-on ervaring op en ontdek hoe je de nieuwste technologieën kunt integreren in jouw bedrijfsstrategieën;
  • Netwerkmogelijkheden: maak connecties met andere professionals en leiders in de B2B-sector;
  • Krachtige keynote sprekers: luister naar Maarten Steinbuch (vooraanstaande wetenschapper en professor aan de TU/e), Remy Gieling (techwatcher en co-founder van AI.nl) en Jeroen van der Most (gerenommeerde AI-kunstenaar) en breid jouw (AI-gerelateerde) kennis uit!

Wil je The Digital Future of B2B graag bijwonen? Je bent van harte welkom! Het event vindt plaats op vrijdag 8 december van 08:30 - 17:00 op de High Tech Campus te Eindhoven. De originele prijs van de ticket bedraagt €295,-, maar als lid van Logeion ontvang je met de code 'Logeion15' maar liefst 15% korting!

Lees meer en koop nu jouw ticket voor The Digital Future of B2B