Logo Zoeken
Extra ledenvoordeel

Hoge korting voor Logeion-leden bij sessie met LinkedIn-expert Richard van der Blom

31 oktober 2023De redactie

Op 20 november a.s. komt LinkedIn-expert Richard van der Blom naar Arnhem voor een sessie over de nieuwe algoritmes van LinkedIn. Wist je bijvoorbeeld dat slechts 2% van je volgers op LinkedIn de organische content van jouw organisatie ziet? Maar dat je de merkzichtbaarheid vergroot tot wel 120% door 3x per week te posten? En wist je dat LinkedIn nu de voorkeur geeft aan korte posts? Dwell time telt niet meer. Als je nieuwsgierig bent naar meer van dit soort inzichten, zodat je met LinkedIn je zakelijke bereik en merkbekendheid écht kunt vergroten, meld je dan aan voor deze sessie.

Richard van der Blom.jpg

Richard van der Blom zal een gegarandeerd inspirerende LinkedIn-sessie verzorgen over het vergroten van brand awareness en het genereren van leads met LinkedIn. Van der Blom trainde al ruim 18.000 professionals wereldwijd, verzorgde sessies bij meer dan 1.100 organisaties  - onder meer KPMG, Achmea, DSM, A1 Telekom, Adecco - en deelde zijn visie in 176 blogs. Hij heeft met zijn LinkedIn Algorithm Research Report naam gemaakt in de LinkedIn community.

Tijdens de exclusieve inspiratiesessiebehandelt Richard de nieuwste inzichten over LinkedIn, de do’s en don’ts, de nieuwste functionaliteiten en de beste strategieën om het bereik van merken en organisaties te vergroten.  Ontdek het aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden en best practices. Verwacht geen ‘standaard’ LinkedIn-sessie, maar een workshop waar je gegarandeerd waardevolle inzichten opdoet waar je echt verder mee komt. 

De sessie wordt georganiseerd door PR-bureau Wisse Kommunikatie en vindt plaats op maandag 20 november 2023 van 15.30 tot 18.00 uur in Arnhem. De exacte locatie wordt nog bekendgemaakt. 

De kosten voor deelname aan deze inspiratiesessie bedragen normaal 399 euro (excl. BTW) per persoon. Logeion-leden krijgen een collegiale korting en betalen slechts 275 euro.
Aanmelden kan bij theo.snijders@wisse-worldcom.nl.