Logo Zoeken

Vakblad C is op zoek naar jou

15 september 2023De redactie

Op 22 november 2023 is het zo ver: de vervroegde Tweede Kamerverkiezingen! Een ontwikkeling die politici en communicatieprofessionals op scherp zet. Ben jij in je werk bezig met deze gebeurtenis, ga je aan de slag als vrijwilliger óf stel jij jezelf verkiesbaar? Laat dan van je horen en wellicht verschijnt jouw verhaal binnenkort wel in C: hét communicatiemagazine van Nederland.

Stemmen - verkiezingen

Voor de nieuwe editie van C, die eind oktober op de deurmat valt en online is in te zien, is de redactie op de korte termijn op zoek naar een gedreven communicatieprofessional wiens takenpakket politiek schreeuwt. De vervroegde verkiezingen hebben per slot van rekening niet alleen gevolgen voor de behandeling van de begrotingen voor 2024, de recessen en Nederland in zijn algemeenheid, maar ook voor vele vakgenoten. Om die reden treed C, het communicatiemagazine van Nederland, graag met jou in gesprek: de communicatieprofessional die zich te midden van al deze veranderingen bevindt en wie vorm wilt geven aan het hoofdartikel van de komende uitgave. Ben jij of ken jij iemand wiens hart hier sneller van gaat kloppen? Dan is dit hét moment om de schijnwerpers te stelen.

Kom in contact!

Het enige wat jij hoeft te doen om andere vakgenoten een kijkje in de politieke wereld te bieden, is een bericht sturen aan Annemarie van Oorschot, oud-voorzitter van Logeions werkgroep Uitgeverij en Publiciteit en redactielid van C. Met verschillende ondernemerschap gerelateerde artikelen en boekrecensies onder haar naam weet zij samen met jou een denderend artikel in elkaar te zetten. Heb jij al van je laten horen?

Neem contact op met Annemarie

C is een inspirerend magazine over het communicatievak met de laatste trends en actualiteiten, inhoudelijke rapportages, spraakmakende campagnes en diepte-interviews met communicatieprofessionals. Het vakblad is gratis voor leden, maar ook als vakgenoot kun jij gemakkelijk op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Lees meer over C.