Logo Zoeken
Young Logeion

Ga mee op studiereis met Young Logeion!

6 september 2023De redactie

Er staat weer een nieuwe studiereis vanuit Young Logeion op de planning. Ben jij er klaar voor om je te laten verwelkomen door de warme ambiance van Parijs? Lees hier meer over deze unieke reis vol communicatie-activiteiten en plezier en pak je koffer maar alvast in. 

Parijs.jpg

Bonjour communicatie-enthousiastelingen! Na eerdere, bruisende avonturen staat er weer een nieuwe editie van Young Logeions studiereis op de planning. Sta jij te popelen om dit unieke avontuur aan te gaan? De Eiffeltoren, verse croissants en de Seine wachten op jouw komst!

We horen jou, de Young Professional, al denken: ''Kan ik erbij zijn?''. Maar natuurlijk! Ook jij kunt, samen met gelijkgestemde jonge professionals, onderdeel uitmaken van deze reis welke van donderdag 12 tot en met zondag 15 oktober 2023 plaatsvindt. Wat je zoal te wachten staat? Een inspirerende reis vol bedrijfsbezoeken, culturele ontdekkingen en natuurlijk: de legendarische Parijse ambiance. Om een idee te krijgen van hoe zo'n reis eruit ziet, kun je de aftermovie van de onvergetelijke studiereis naar Londen bekijken. De trein vol frisse ideeën en nieuwe connecties vertrekt binnenkort richting de Lichtstad. En er is nog een plekje voor jou!

Ben je enthousiast geworden en lijkt het jou leuk om met Young Logeion mee naar Parijs te gaan? Neem dan contact op via young@logeion.nl. En als je helemaal in the loop wilt blijven, vergeet dan zeker niet om Young Logeion te volgen op LinkedIn en Instagram. Zo mis je geen enkele update over de reis en blijf je in contact met je mede-avonturiers.

Twijfel je nog? Of ben je nieuwsgierig naar wie er allemaal meegaan op studiereis? Op woensdag 27 september (17:30 - 20:00) organiseren we een borrel voor alle geïnteresseerden. Ook wanneer je uit je werk komt, ben je hier meer dan welkom. Bij het café Het Gegeven Paard te Utrecht (vlak naast station Utrecht Centraal) kun je naast een drankje ook een heerlijk gerecht consumeren! Je kunt je voor de borrel aanmelden via young@logeion.nl.

Over de studiereis

  • Dag 1 (donderdag 12 oktober 2023 – na werk): heenreis naar Parijs
  • Dag 2 (vrijdag 13 oktober 2023): bedrijfsbezoeken, programma volgt
  • Dag 3 (zaterdag 14 oktober 2023): Parijs verkennen, programma volgt
  • Dag 4 (zondag 15 oktober 2023): terugreis

Kostenindicatie

Young Logeion: deelname is gratis, kostenschatting ligt op de € 400,00*

*Je boekt je eigen reis en overnachtingen. De kosten zijn een indicatie op basis van heen- en terugreis met de trein en overnachtingen in het hostel als suggestie vanuit het bestuur van Young Logeion. Houd er rekening mee dat maaltijden en drankjes apart worden gerekend. Jij hebt dus de touwtjes in handen om het zo budgetvriendelijk of luxueus te maken als je zelf wilt.

Dus waar wacht je nog op? Meld je aan en maak deel uit van deze buitengewone ervaring in de stad vol liefde én communicatie.

À bientôt à Paris!