Logo Zoeken
Extra ledenvoordeel

15% korting voor Logeion-leden op training Factor-C: omgevingsbewust werken

10 augustus 2023De redactie

Als communicatieadviseur in het publieke domein help je de organisatie communicatiever en omgevingsbewuster te werken. Factor-C is een beproefde werkwijze die je daarvoor tools in handen geeft in je adviesrol én je begeleidende rol. Logeion-leden profiteren momenteel van 15 procent korting op de training 'Factor-C: omgevingsbewust werken' van Publiec.

Workshop brainstorm overleg team teammeeting.jpg

Overheden hebben houvast nodig nu er nieuwe verhoudingen tussen overheid en samenleving en de regio zijn ontstaan. Loslaten, netwerken, inclusief communiceren, de dialoog aangaan en de juiste partijen op de juiste manier én op het juiste moment betrekken is nu eenmaal waar de overheden voor aan de lat staan. Daarnaast is de omgeving mondiger, is er minder vertrouwen en zijn ze (beter) geïnformeerd via o.a. sociale media, netwerken en platforms en daardoor kritischer op ontwikkelingen in hun directe omgeving. De organisatie en het bestuur hebben echter meer besef én instrumenten en handvatten nodig om omgevingsbewust te werken, om zo de omgeving actiever op te zoeken, er mee samen te werken en initiatieven te omarmen. De rol van het communicatieteam is hierin cruciaal!

Publiec helpt overheidsorganisaties al 15 jaar om meer omgevingsbewust te werken, bij bewoners- en overheidsparticipatie, bij veranderingsprocessen en is specialist in het toepassen van Factor-C. Publiec heeft Factor-C doorontwikkeld naar diverse overheden, want het is ooit ontwikkeld bij de Rijksoverheid.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar op 5 en 12 oktober 2023. Geef je op door hier te klikken!

Meer informatie is te verkrijgen bij Publiec, tel. 06 - 51 11 44 73 of via info@publiec.nl. Als Logeion-lid ontvang je 15 % korting.

Bekijk de andere extra ledenvoordelen