Logo Zoeken
Extra ledenvoordeel

15% korting voor Logeion-leden op training ‘Faciliteren van inspirerende sessies en bijeenkomsten’

10 augustus 2023De redactie

Hoe zet je stappen om een groep te begeleiden zodat alle kennis uit de groep bij elkaar komt. Wil je leren hoe je bijeenkomsten en sessies ontwerpt en begeleidt, waar alle deelnemers een actieve inbreng hebben en verantwoordelijkheid delen voor het eindresultaat? Of hoe je van een (online) vergadering een inspirerende werksessie maakt? Leden van Logeion krijgen 15 procent korting op de training ‘Faciliteren van inspirerende sessies en bijeenkomsten’ van Publiec.

Bijeenkomst event spreker op podium.jpg

Tijdens deze training komen creatieve werkvormen en het ontwerpen de sessie aan bod, maar ook de juiste sessieflow waarbij alle deelnemers hun inbreng kwijt kunnen. Je leert hoe je dat op een professionele en zorgvuldige manier aanpakt en we bieden diverse tools en analyses die je daarbij kunnen helpen. De training is compact, praktisch en heeft zich bewezen in de praktijk!

Je staat als facilitator zelf voor de groep en moet groepen weten te mobiliseren, weten hoe groepsprocessen werken, wat je zelf meebrengt voor een groep, hoe je geschikte werkvormen vindt en inzet. Tijdens deze training oefenen we met deze nieuwe rol. Aan het einde van de cursus is een stevige basis gelegd om zelf als facilitator aan de slag te gaan.

Er zijn nog plekken beschikbaar op 14, 29 september en 13 oktober. Als Logeion-lid ontvang je 15% korting. Geef je op door hier te klikken!

Publiec helpt overheidsorganisaties al 15 jaar om meer omgevingsbewust te werken, bij bewoners- en overheidsparticipatie, bij veranderingsprocessen en is specialist in het toepassen van Factor-C. Publiec heeft Factor-C doorontwikkeld naar diverse overheden, want het is ooit ontwikkeld bij de Rijksoverheid. Meer informatie is te verkrijgen bij Publiec, tel. 06 - 51 11 44 73 of via info@publiec.nl.

Bekijk de andere extra ledenvoordelen