Logo Zoeken
Logeion

Wat is jouw kijk op AI?

24 juli 2023De redactie

AI-tools zoals Chat GPT zijn volop in ontwikkeling. Ze kunnen teksten schrijven, scripts ontwerpen en nemen soms zelfs ons werk over. Maar hoe werkt dit in de praktijk? En wat is jouw kijk hierop? Deel jouw ervaringen door middel van een enquête en kom samen met ons achter de meerwaarde voor ons vakgebied.

AI search.jpg

Artificial Intelligence (AI), de intelligentie waarmee machines, software en apparaten zelfstadig problemen oplossen, speelt een steeds grotere rol in de levens van velen. Van teksten schrijven en scripts ontwerpen tot het overnemen van diverse van onze werkzaamheden: onze branche komt niet onder deze ontwikkelingen uit.

Maar, hoe werkt dit precies in de praktijk? Hoe gebruik je de verschillende AI-tools nu precies en wat levert je dit op? Om hier inzicht in te verkrijgen heeft Paul Gremmen, oprichter van Contenture en pionier op het gebied van data driven communicatie, een enquête opgesteld.

Door het invullen van de enquête help je inzicht te verkrijgen in wat AI voor onze branche kan betekenen en hoe we diverse applicaties nóg beter naar onze hand kunnen zetten. Want, zeg nu eerlijk, we willen toch allemaal nog efficiënter en beter te werk kunnen gaan?

Het invullen van de enquête kost je slechts 6 minuten. 6 minuten die erg waardevol zijn om een antwoord te vinden op de vraag in hoeverre de branche en AI hand-in-hand gaan, en waar zich verbetermogelijkheden bevinden. De antwoorden van de enquête blijven volledig anoniem. Ben jij er klaar voor om jouw ervaringen te delen?

Ga naar de enquête

Alvast bedankt voor jouw bijdrage! De resultaten worden in de herfst gedeeld. 

Check ook: Uit je comfortzone met AI.