Logo Zoeken
Logeion

Vakblad C: professionalisering voor een zacht prijsje

5 juni 2023De redactie

Logeion's vakblad C is een inspirerend magazine over het communicatievak. Van de laatste trends en actualiteiten diepgaande interviews met communicatieprofessionals: het vakblad heeft voor elk wat wils. Als lid van Logeion ontvang je het blad gratis op jouw deurmat, maar ook aan niet-leden is gedacht met een tijdelijke actie: jezelf ontwikkelen hoeft niet duur te zijn. 

webpagina actie c

Logeion's Vakblad C is hét communicatiemagazine van Nederland en is geschreven vóór en dóór communicatieprofessionals. Het full colour blad wordt acht keer per jaar uitgegeven en is representatief voor het brede communicatievakgebied. Of je nu benieuwd bent naar de laatste trends en actualiteiten, inhoudelijke rapportages, spraakmakende campagnes of diepte-interviews met communicatieprofessionals: jij vraagt, C levert!

Het vakblad is gratis voor Logeion-leden en kan zowel on- als offline doorgebladerd worden. Hoewel het afsluiten van een lidmaatschap vele voordelen kent, wil Logeion een inspirerend platform zijn voor álle communicatieprofessionals in Nederland. Om die reden kun je er dan ook voor kiezen om je enkel te abonneren op het vakblad. Zo weet je zeker dat je op de hoogte bent en blijft van jouw eigen vakgebied. Het afsluiten van een jaarabonnement op Logeion's C kost normaal gesproken €85 (excl. btw) per jaar, maar is nu tijdelijk te koop voor €60 (excl. btw) voor niet-leden!* Jezelf ontwikkelen hoeft niet duur te zijn. 

Wees er snel bij voor het te laat is en ben verzekerd van actueel leesvoer tijdens de komende zomermaanden (en de rest van 2023). 

Profiteer van de tijdelijke actie

Wil je liever eerst één of meerdere artikelen uit recente edities van C lezen nog vóór je een lidmaatschap afsluit? Dat kan!

  • ''Door te vertragen, zie je de patronen'', een interview met Arjen Boukema, sociaal-psycholoog en bedrijfskundige; 
  • Accountability in communicatie: zo werkt het;
  • ''Je reptielenbrein bepaalt of je kunt veranderen'', een interview met Ayca Szapora, Neurowetenschapper en Keynotespreker C-day23

Lees meer over Vakblad C

*Deze actie duurt tot en met vrijdag 23 juni 2023 en is alleen geldig voor niet-leden die in Nederland wonen.