Logo Zoeken
Logeion

Deel jouw mening over Logeion!

22 mei 2023De redactie

Logeion wil een inspirerend platform zijn voor jou als communicatieprofessional. Om dit zo goed mogelijk te realiseren, vragen we je om deel te nemen aan het ledenonderzoek 2023. In dit onderzoek vragen we je naar jouw mening over onze huidige activiteiten en naar jouw behoeften als zeer gewaardeerd Logeion-lid. Jouw mening is voor ons van groot belang en draagt bij aan Logeion's koersbepaling! Heb jij het ledenonderzoek 2023 al ingevuld? 

website.jpg

Om er zeker van te zijn dat wij optimaal gehoor kunnen geven aan jouw wensen, heeft Logeion een ledenonderzoek ontwikkeld. Door het invullen van dit onderzoek en door jouw mening met ons te delen, draag je bij aan de richting welke onze beroepsvereniging de komende jaren inslaat. Het is jóuw Logeion! 

In de vragenlijst welke 10 tot 15 minuten duurt, vragen we je onder meer naar wat volgens jou waardevol is en waar jouw interesses liggen. Bepaal jij samen met ons de toekomst van Logeion? Houd je mailbox goed in de gaten, klik op de toegestuurde link en laat van je horen! Heb je vóór vrijdag 19 mei niets ontvangen? Neem dan contact op via info@logeion.nl

Over het onderzoek
De resultaten van het onderzoek delen we eind juni op de Logeion-website. Zo krijg je ook een beeld wat jouw vakgenoten vinden. Ondervind je tijdens het invullen van de vragenlijst problemen? Neem dan per mail contact op met info@businessmonitor.nl. Voor algemene vragen aan Logeion kun je contact opnemen via info@logeion.nl of bellen naar 070 – 346 7049.