Logo Zoeken
Logeion

Kom werken als Projectassistent Bijeenkomsten bij Logeion

2 mei 2023De redactie

Logeion is op zoek naar een nieuwe Projectassistent Bijeenkomsten. Klopt jouw hart sneller van het organiseren van bijeenkomsten en weet jij als geen ander sprekers te helpen met de voorbereiding en uitvoering van hun activiteiten? Laat dan van jezelf horen en wie weet schitter jij binnenkort in het team Programmering van Logeion. 

Vacature Programma.png

Ben jij sociaal, ondernemend en stressbestendig en houd je je graag bezig met de organisatie en optimalisatie van bijeenkomsten en evenementen? Dan heeft Logeion goed nieuws voor jou! Ons team van tien diverse professionals is namelijk op zoek naar een helpende hand. Als Projectassistent Bijeenkomsten ben jij verantwoordelijk voor verschillende activiteiten, regel jij de communicatie met deelnemers en ben jij dé steun en toeverlaat voor genodigden. In ruil voor jouw opgedane ervaring in de eventbranche bieden wij jou natuurlijk een fantastische werkplek aan. Herken jij jezelf in dit profiel en wil je graag snel van slag? Lees dan snel verder en laat van je horen!

Meer over de functie Projectassistent Bijeenkomsten bij Logeion