Logo Zoeken
Extra ledenvoordeel

Voor Logeion-leden: 15 procent korting op training Creatief tekstschrijven

12 april 2023De redactie

Een creatieve pen – geen communicatiespecialist kan zonder. Leer creatieve tekstideeën bedenken en toepassen in concrete teksten in de praktijkgerichte training 'Creatief tekstschrijven' van Bureau Zuidgeest. Logeion-leden krijgen ruim 15 procent korting op deze training.

Creatief tekstschrijven ledenvoordeel.jpg

"Ik had niet verwacht zo geïnspireerd te kunnen worden en zoveel meer uit mijzelf te kunnen halen. De tijd vloog! Door het enthousiasme van de trainer, de informatie die we tussendoor kregen en door de ontzettend leuke, interessante oefeningen heb ik de training als zeer positief ervaren", Jasperina Furman, communicatie-adviseur bij Zaam.

Jasperina is een van de paar honderd (aankomend) bedrijfsjournalisten, bloggers, columnisten, communicatieadviseurs, copywriters, pr-adviseurs, tekstschrijvers, online-redacteuren, kortom: tekstspecialisten, die het nut en de fun van de training Creatief tekstschrijven al hebben ervaren. En die nog dagelijks - op het werk en privé - toepassen wat ze leerden. Wat maakt deze training al jaren zo’n succes?

  • De veilige en positieve sfeer die hooggewaardeerd trainer Karel Witteveen weet te creëren;
  • De originele, prikkelende opdrachten die je vaste routines doorbreken en waarmee je jezelf gaat verrassen;
  • De samenwerking met vakgenoten die je inspireert tot andere werkwijzen en schrijfstijlen;
  • De opbouwende feedback op jouw uitwerkingen en die van anderen waarvan je leert en waarmee je verder komt;
  • De didactiek van learning by doing en van doorgaan op, en omwerken van wat er al staat;
  • Last but not least: de nieuwverworven schrijfvaardigheid, de inspiratie en het zelfvertrouwen die na afloop meegaan naar huis. 

Je investering in twee dagen training Creatief tekstschrijven is met - ruim 15% Logeionkorting -  geen € 850,- maar slechts € 720,- (excl. btw), incl. alle cursusmaterialen, consumpties, lunches en tussendoortjes.

Bekijk de andere extra ledenvoordelen