Logo Zoeken
Logeion

Meld een nieuw lid aan en verdien een waardebon

23 januari 2023De redactie

Ga het nieuwe jaar voortvarend van start en maak je goede voornemens waar: Blijf je ontwikkelen in je vak en inspireer anderen dit ook te doen. Voor ieder nieuw lid dat jij aanbrengt bij Logeion krijgen jij én het nieuwe lid een waardebon voor gratis toegang tot een (reguliere) bijeenkomst van Logeion. Met Logeion doe je het hele jaar uitgebreide kennis op over communicatie. Leden zijn als eersten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het communicatievak, onder andere door meer dan zestig kennisbijeenkomsten per jaar (met flinke korting te bezoeken) en door communicatiemagazine C te lezen (acht keer per jaar in de bus). Wie wil dat nou niet?

Ledenwerfactie_visual2_950x635.jpg

Aanmelden kan via de website van Logeion. Bij het vakje 'Opmerkingen' zet je de volledige naam van degene die jou lid heeft gemaakt. Dan zorgen wij ervoor dat jullie allebei een waardebon ontvangen. De waardebon geeft gratis toegang tot de meeste Vakimpulsen, Webinars en Workshops. Op de agenda op de website van Logeion zie je of de waardebon voor de desbetreffende bijeenkomst geldig is. De reguliere contributie in 2023 bedraagt 220 euro per jaar exclusief btw. Studenten en young professionals tot dertig jaar krijgen korting. Dit geldt ook voor organisaties met meerdere leden; check voor de details hiervan de website.

Aarzel niet langer en meld je aan als nieuw lid van Logeion.