Logo Zoeken
Strategische communicatie

Schrijf je in voor de Strategische Communicatie Challenge 2023!

13 december 2022De redactie

Heb je een goed idee voor een onderzoek dat antwoord geeft op een actuele en relevante vraag op het gebied van strategische communicatie? Logeion nodigt onderzoekers van hogescholen en universiteiten die aangesloten zijn bij het Centrum Strategische Communicatie (CSC) uit om voorstellen in te dienen voor de Strategische Communicatie Challenge 2023. Pak jij deze unieke kans om jouw onderzoek te realiseren of uit te bouwen?

csc challenge_2023_950x635 r-b.png

Stuur dan je onderzoeksvoorstel voor 1 maart 2023 in. De winnaar van de Strategische Communicatie Challenge ontvangt 25.000 euro van het Centrum Strategische Communicatie van Logeion. In de loop van maart 2023 wordt bekend gemaakt welke onderzoeksvoorstellen gepitcht mogen worden voor een deskundige jury op 17 april 2023.

Meer over de Challenge