Logo Zoeken
Extra ledenvoordeel

15% korting voor Logeion-leden: Hybride event: Binden, boeien en behouden van medewerkers 1 december 2022

4 november 2022De redactie

Ambities worden realiteit als je medewerkers bevlogen zijn en je ze informeert, motiveert en toerust om bij te dragen aan succes. Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt een extra uitdaging; een overstap naar een andere werkgever is sneller gemaakt dan ooit. Daarom staat een sterke employee journey bovenaan de HR-agenda van 2023. Dit hybride event helpt je bij het ontwikkelen van de korte en middellange termijn plannen om medewerkers te binden, te boeien en te behouden. Want alleen door de mensen die bij een organisatie werken centraal te stellen, gedurende de hele employee journey, kun je als bedrijf succesvol zijn.

Beeld Binden, Boeien en Behouden website_0.jpg

Ambities worden realiteit als je medewerkers bevlogen zijn en je ze informeert, motiveert en toerust om bij te dragen aan succes. Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt een extra uitdaging; een overstap naar een andere werkgever is sneller gemaakt dan ooit. Daarom staat een sterke employee journey bovenaan de HR-agenda van 2023. Dit hybride event helpt je bij het ontwikkelen van de korte en middellange termijn plannen om medewerkers te binden, te boeien en te behouden. Want alleen door de mensen die bij een organisatie werken centraal te stellen, gedurende de hele employee journey, kun je als bedrijf succesvol zijn.

Meld je aan met code LOGEION22 en je ontvangt 15% korting op de toegangsprijs.