Logo Zoeken
Logeion

Logeion zoekt nieuwe voorzitter Algemeen Bestuur

24 oktober 2022De redactie

Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals, zoekt een aansprekende voorzitter die het boegbeeld is van de vereniging. De voorzitter is een verbinder en een autoriteit op het vakgebied, die richting geeft aan de doorontwikkeling van Logeion. De nieuwe voorzitter heeft gezag en humor bij het voorzitten van het collegiaal algemeen bestuur, terwijl zij of hij voldoende ruimte laat aan de leden. De beoogd voorzitter is lid van Logeion, heeft bestuurlijke ervaring, een goed netwerk en is in staat vak en vereniging te vertegenwoordigen, zeker ook in de media.

Bestuurshamer.jpg

Het bestuur van de vereniging vergadert acht tot tien maal per jaar. Daarnaast wordt van de voorzitter verwacht dat zij of hij zichtbaar is op de belangrijkste (vak) evenementen en onderscheidende bijeenkomsten van Logeion.


Interesse?
Geïnteresseerden voor deze veelzijdige, interessante vrijwilligersfunctie kunnen zich met schriftelijke motivatie aanmelden bij de huidige voorzitter Wieneke Buurman via: wieneke.buurman@logeion.nl. Ook leden kunnen kandidaten voordragen. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Wieneke via telefoonnummer: 06 - 38328953. Reageren kan tot uiterlijk 14 november 2022. Kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek met een bestuursdelegatie, waarna het bestuur een voordracht doet aan de ALV.


Solliciteer