Logo Zoeken
Extra ledenvoordeel

Voor leden: € 200,- korting op masterclass ‘Strategisch Communicatie Frame’

18 oktober 2022De redactie

Heb je het veel te druk? Vind je het lastig om anderen te overtuigen van jouw meerwaarde? Volg dan deze masterclass met Betteke van Ruler. Hierin leer je werken met het Strategisch Communicatie Frame, een praktische methode om een strategie te ontwikkelen. Gooi het communicatieplan maar in de sloot. Dikke, gedetailleerde plannen zijn uit de tijd. Tegelijkertijd moet je uitkijken dat je je niet laat ondersneeuwen door bergen werk of je dagen volstopt met dingen die er niet echt toe doen. Daarom heb je wel een strategie nodig. Maar niet meer in 70 pagina’s. Het Strategisch Communicatie Frame leert je dat het net zo goed of misschien nog wel veel beterop 1A4 kan!

Strategisch Communicatie Frame 2-daagse masterclass.png

Programma

Dag 1 (10 november 2022)
Leren werken met het Strategisch Communicatie Frame 

Tussentijds (17 november 2022)
Intervisie: coaching in casusgroepjes (1 uur, online via Zoom) 

Dag 2 (24 november 2022)
Aanscherpen van het Strategisch Communicatie Frame

Voor wie? 

Voor hoofden van afdelingen communicatie, projectmanagers of ervaren communicatieadviseurs. Verder voor iedereen die een jaar of vijf ervaring heeft in het communicatievak en het aandurft om echt het verschil te gaan maken en een serieuze sparringpartner te worden van een opdrachtgever of een klant. 

Werkwijze 

Intensief programma met veel oefening en discussie. Het is aan te bevelen om van te voren het boek Het Strategisch Communicatie Frame te lezen zodat je snel thuis bent in de methodiek. 

Wat kost het?

Deelname aan de tweedaagse masterclass kost € 1995,- (ex btw). Leden van Logeion ontvangen € 200,- korting en betalen € 1.795,- (ex btw).