Logo Zoeken
Logeion

Vakblad C zoekt redacteuren

17 oktober 2022De redactie

Vakblad C is op zoek naar redacteuren met een vlotte pen en het talent boeiende artikelen uit de mouw te schudden. Acht keer per jaar verschijnt er een editie van C, boordevol relevante artikelen over het communicatievak. Er wordt dus ook acht keer per jaar vergaderd en ook kun je met je collega-redacteuren brainstormen over actuele onderwerpen en ontwikkelingen in het vakgebied. Naar aanleiding van de vergadering ga je aan de slag en interview je inspirerende vakgenoten.

Covers-C-2022.png

Het redacteurschap is een mooie aanvulling op je dagelijkse werkzaamheden als communicatieprofessional; je vergroot je netwerk en ontwikkelt jezelf. Heb je interesse in deze vrijwillige functie, mail dan een korte motivatie (met voorbeelden van je werk als je die hebt) naar: nkenson@logeion.nl.