Logo Zoeken
Young Logeion

Help jij mee een nieuwe Young Logeion-studiereis te organiseren?

21 september 2022De redactie

Na een succesvolle studiereis naar Londen afgelopen juli kan een vervolg niet uitblijven. In 2023 wil Young Logeion opnieuw met een groep reislustige jonge communicatieprofessionals haar grenzen verleggen en is daarom op zoek naar enthousiaste leden die deze reis willen organiseren. Is dit wat voor jou? Samen met andere young professionals zorg je ervoor dat er reisdata en een bestemming worden gekozen en ben je verantwoordelijk voor een inhoudelijk inspirerend programma.

Young Logeion studiereis logo.jpg

Goed om te weten: Deze functie staat alleen open voor Young Logeion-leden. Lijkt het jou leuk om deze studiereis te helpen organiseren of heb je vragen hierover?

Laat het weten via young@logeion.nl