Logo Zoeken
Extra ledenvoordeel

Profiteer van ruim 15% korting op participatie-tool: Maptionnaire

30 augustus 2022De redactie

We staan met z’n allen voor een enorme klus. Verduurzaming, Omgevingswet, Woningbouwopgave… en dat terwijl er een nijpend tekort is aan gekwalificeerd personeel. En kosten de pan uit rijzen! Tijd en geld besparen door publieksparticipatie en -communicatie digitaal te organiseren? Gebruik de participatie-tool Maptionnaire van Smarticipatie. Nu voor Logeion-leden met ruim 15 procent korting.

950x635 tablet_LR.png

Bereik meer mensen in minder tijd met het Maptionnaire platform
Bij alle projecten - groot of klein - moet de gebruiker van onze leefomgeving (lees: inwoner) centraal staan. Om te weten welke behoeften er zijn, is participatie noodzakelijk en niet voor niks verankerd in de aanstaande Omgevingswet. Hoe komt het dan toch dat overheden vaak worstelen met burgerparticipatie? En dat participatie en omgevingscommunicatie vaak worden gezien als verplicht nummer? Misschien weet men wel dát het radicaal anders, inclusiever en transparanter moet. Maar de vraag is hóe? Het antwoord daarop is simpel: de participatie-tool: Maptionnaire.

Maptionnaire faciliteert online participatie en communicatie op een leuke, laagdrempelige en visuele manier. Het is een online participatietool waarmee ideeën en belevingen letterlijk op de kaart worden gezet. Naast het stellen van allerlei standaard enquêtevragen, kan een Maptionnaire enquête of landingspagina gebruikt worden als digitale A0-kaart waarop respondenten kunnen tekenen. Zo vind je antwoord op vragen als: Waar voelt u zich onveilig? Welke locaties vindt u geschikt voor windmolens? Hoe fietst u van huis naar werk?

Maptionnaire is bijzonder intuïtief en vereist geen enkele technische achtergrond of kennis. Dankzij de eenvoudige en krachtige tool is het mogelijk om iedereen op een visuele manier te betrekken bij zijn of haar leefomgeving. Zo kan locatiegebonden informatie makkelijk gedeeld én ingewonnen worden.

Voordelen
Gebruiksvriendelijk
De tool werkt met herkenbare tekens en een duidelijke structuur. Toegankelijk op elk device en makkelijk te gebruiken, in te richten en begrijpen. Met veel analyse- en visualisatiemogelijkheden.

 Levert méér op
Je bereikt een veel grotere groep, die ook nog eens veel gemakkelijker kan meedoen. Je kunt participeren wanneer, waar en hoe je wilt. Resultaten zijn veel makkelijker te analyseren én te delen. Door de hogere respons creëer je meer draagvlak.

Multi-inzetbaar
De tool is voor veel projecten en door verschillende afdelingen te gebruiken. Met een goede borging van Maptionnaire in de organisatie wordt participatie de regel in elk proces.

Veilig te gebruiken
Voldoet volledig aan alle wettelijke eisen en richtlijnen op het gebied van veiligheid (AVG) en webtoegankelijkheid (WCAG). 

Korting

Logeion-leden ontvangen ruim 15% korting op een basis-jaarabonnement. De kosten hiervoor bedragen nu slechts € 6.500,- (maximaal 5 projecten). Voor iets meer dan € 100,- per project per maand kun je direct aan de slag. Andere abonnementsvormen zijn ook mogelijk. (Alle bedragen zijn excl. btw).

Laat je gegevens achter via onderstaande website en vul de kortingscode LOGEION2022 in de berichtenbox in om gebruik te maken van deze aanbieding.

Meer informatie over Maptionnaire en de aangeboden korting

Bekijk de andere extra ledenvoordelen