Logo Zoeken
Logeion

Inschrijven voor de Galjaardprijs kan tot en met 9 september

4 augustus 2022De redactie

Ook dit jaar gaat Logeion weer op zoek naar bijzondere initiatieven in publieke communicatie. Ken jij communicatieprofessionals of teams die gewerkt hebben aan een bijzonder project en de Galjaardprijs verdienen? Of heb jij zelf gewerkt aan een succesvol communicatieproject in de publieke sector waarmee je anderen wil inspireren? Trek de stoute schoenen aan en meld je aan.

Vlog Falco Zuyderland Galjaard.png

Meer informatie vind je op pubcom.nl/galjaardprijs. Wie weet ben jij de winnaar dit jaar! Inschrijven kan tot en met 9 september 2022. De Galjaardprijs wordt uitgereikt tijdens het nationaal congres PubCom op 3 november.

Vlog

Falco Cremers van het Zuyderland won vorig jaar samen met zijn team de Galjaardprijs 2021. Wil jij dit jaar jouw project in de spotlight zetten en meedingen naar de titel, laat je dan inspireren door Falco:  

Vlog Falco Zuyderland