Logo Zoeken
Extra ledenvoordeel

Cursussen Kladjes® en Creatief Tekstschrijven nu met 15% korting voor Logeion-leden

2 augustus 2022De redactie

Je bent tekstspecialist – zeg communicatieadviseur, tekstschrijver, online redacteur - en je schrijft degelijk en correct. Maar je wilt niet alleen maar degelijk en correct schrijven. Je wilt de aandacht van je lezer vangen en die vasthouden. Of liever gezegd: je wilt je lezers bij de strot grijpen en niet meer loslaten voor ze je hele stuk gelezen hebben. Maar ja, hoe doe je dat?

Bureau Zuidgeest 950x635.jpg

Kladjes® -  Creatiever Schrijven in 25 Minuten per Week
Het antwoord is: oefenen. Bureau Zuijdgeest traint je met alle plezier en je kunt kiezen. Heb je behoefte aan inspiratie en meer schrijfplezier. Kies dan voor Kladjes®. Kladjes® bedacht Peter Zuijdgeest aan het begin van de eerste coronalockdown (maart 2020). De formule sloeg aan en inmiddels zijn ze toe aan de zesde online groep.  

Kladjes is twaalf, vooraf vastgestelde weken achtereen, wekelijks een originele schrijfoefening in je inbox, die je in korte tijd voor jezelf maakt. Je stuurt je uitwerking binnen vijf dagen in en krijgt nog dezelfde week professionele feedback op je uitwerking.

Heb je last van uitstelgedrag, perfectionisme, angst voor het witte vel? Worstel je met een writer’s block of dreig je je schrijflust kwijt te raken. Dan is Kladjes® de oplossing. Tientallen deelnemers noemden Kladjes® al ‘leerzaam’, ‘inspirerend’, ‘erg leuk om te doen’. ‘prettig om alleen te doen’. ‘weer lol gekregen in schrijven’.

Ook leuk: je betaalt als Logeionlid voor Kladjes® nu geen €249 maar slechts €211 voor 12 weken schrijfinspiratie en professionele feedback. De volgende ronde van Kladjes® begint vrijdag 16 september.

Lees meer over Kladjes®

Training Creatief Tekstschrijven - Word een Betere Schrijver

Wil je (nog) serieuzer investeren in je schrijfvaardigheid en, behalve aan inspiratie, werken aan lef en zelfvertrouwen (en misschien nog eens een literaire thriller schrijven), kies dan voor de training Creatief tekstschrijven.

Creatief tekstschrijven is het paradepaardje van Bureau Zuijdgeest sinds 2007. Zo’n drie- à vierhonderd deelnemers sloten deze training superenthousiast af.’ In deze training ontdek je hoe je op originele tekstideeën komt. Je vindt andere dan de geijkte invalshoeken, probeert literaire verteltechnieken en houdt  je schrijfstijl tegen het licht. Je werkt nu en dan samen met vakgenoten en leert ook van hoe zij het doen.

Het is kennismaken met ‘anders’ schrijven, veel oefenen en feedback krijgen van een geboren schrijftrainer. Deze training vergroot en verrijkt je schrijfvaardigheid en je zelfvertrouwen. Na afloop heb je ontdekt wat in schrijven jouw kracht is en durf je meer.   

De prijs is marktconform, maar ook hier geldt 15% Logeion-korting.  De volgende open training is dinsdag 8 november en dinsdag 22 november. Je kunt een, twee of drie dagen meedoen.

Lees meer over Creatief Tekstschrijven

Kladjes® en Creatief tekstschrijven - nog even de kenmerken op een rij

 

Kladjes®

Creatief tekstschrijven

Werkwijze

Op afstand

Fysiek

 

Individueel met deadlines

In een kleine groep

Uitkomst

Inspiratie, schrijflust  

Inspiratie, schrijflust, lef en zelfvertrouwen

Duur

12 weken 25 min. per week

1, 2 of 3 hele dagen

Prijs

klein

marktconform

 

Heb je vragen, opmerkingen of specifieke wensen, aarzel dan niet contact op te nemen: info@bureauzuijdgeest of 06-33770874. We helpen je graag!