Logo Zoeken
Logeion

Logeion zoekt hosts bij bijeenkomsten

13 juni 2022De redactie

Logeion organiseert steeds meer kennissessies op locatie door het hele land. Jij zou daarbij kunnen helpen als je dat leuk vindt!  Als host ben je het gezicht van de middag of avond, je ontvangt sprekers en bezoekers en je houdt in de gaten of alles op rolletjes loopt. Daar krijg je natuurlijk ook iets voor terug. Je mag gratis naar de bijeenkomst en je vergroot meteen je kennis én je netwerk!

Handen-ineen-samen-sterk-samenwerking-team.jpg

Heb je interesse in een rol als host en ben je twee tot drie keer per jaar beschikbaar? Mail ons voor meer informatie of om je als host aan te melden via mcornelissen@logeion.nl We nemen dan graag contact met je op!

Bekijk alvast welke inspirerende bijeenkomsten op de agenda staan.