Logo Zoeken
Logeion

Logeion komt sterker uit coronacrisis

31 mei 2022

Op donderdag 19 mei heeft Logeion haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. Voorzitter Wieneke Buurman kon de leden een positief verhaal vertellen. Logeion zit duidelijk in de lift: het ledenaantal stijgt flink, het aantal kennisbijeenkomsten nadert de honderd en het aantal geplaatste vacatures is explosief gestegen.

ALV-mei-2022-1.png

Dankzij al deze positieve ontwikkelingen is Logeion een financieel gezonde vereniging. Een geweldig resultaat in een feestelijk jubileumjaar. Uit ons ledenonderzoek blijkt dat 88 procent de prijs-kwaliteitsverhouding voldoende tot goed beoordeeld. En 90 procent vindt Logeion zelfs een voldoende tot zeer goede bron voor zijn/haar persoonlijke ontwikkeling. Mooie cijfers en resultaten, maar dit is geen reden om achterover te leunen. Het bestuur gaat door met de verdere ontwikkeling van de vereniging en nieuwe instrumenten zoals de CommLabs. Dit jaar is er aandacht voor de interne governance en het zoeken naar een balans tussen live en online bijeenkomsten. Het bestuur is tot slot versterkt met drie nieuwe leden, Mireille Spapens, Andy Wiemer en Loek Houtepen. Als gevolg van de stijgende prijzen heeft de Algemene Ledenvergadering besloten de contributies en tarieven dit jaar te verhogen met een kleine 5 procent.