Logo Zoeken
Young Logeion

Young Logeion 10 jaar: kans op gratis assessment of check-in gesprek

17 mei 2022De redactie

Het is feest, want Young Logeion bestaat 10 jaar! Daarom mag Young Logeion namens USG MarCom vijf gratis competentie- en drijfverenassessments incl. een kennismakingsgesprek én vijf check-in gesprekken weggeven! Wil je weten hoe je kans maakt? Log in op de Young Logeion Academy en bekijk de leerlijn ‘Word communicatieprofessional van de toekomst’ en meld je aan voor een assessment of check-in gesprek. Wees snel want vol=vol!

Young-Logeion-assessment.png

Door een competentie- en drijfverenassessment leer je jezelf nog beter kennen. Naar aanleiding van het assessment bespreek je de uitslagen met een corperate recruiter van USG Marcom, Yvonne Matze. Samen met Yvonne bekijk jij waar jouw sterke kanten liggen en ontdek je meteen of een baan als interim communicatieprofessional iets voor jou is!

Check-in gesprek

Heb jij behoefte aan wat tips en tricks die jou helpen in jouw zoektocht naar die toffe baan? Middels een check-in gesprek met Yvonne Matze (recruiter USG Marcom) zorg je ervoor dat jij helemaal futureproof bent! Zo krijg je tips over jouw CV, een sollicitatiegesprek of over je LinkedInprofiel. Kortom: Yvonne geeft je de perfecte handvatten bij het maken van keuzes en het vinden van een baan.

Young Logeion Academy

De Young Logeion Academy is een online kennisplatform dat bestaat uit verschillende trainingen, webinars, podcasts en e-learnings die op ieder gewenst moment gevolgd of beluisterd kunnen worden. De ideale plek voor jonge professionals om zich te ontwikkelen op professioneel niveau. Het gebruik van de Young Logeion Academy is volledig kosteloos wanneer je lid bent van Young Logeion. Ben je lid van Young Logeion en heb je nog geen inloggegevens voor de Young Logeion Academy? Mail dan naar young@logeion.nl je voor- en achternaam. Je ontvangt dan een persoonlijke link met inloggegevens.