Logo Zoeken
Extra ledenvoordeel

75 euro korting op masterclass ‘Werken aan je reputatie’

3 mei 2022De redactie

Een goede reputatie is belangrijk. Het draagt bij aan het succes van een organisatie. In een maatschappij waarin organisaties steeds vaker publiekelijk gevraagd worden zich uit te spreken over welke rol ze spelen in de maatschappij en hoe ze verantwoording nemen voor actuele thema’s (zoals klimaat, gezondheid, dierenwelzijn, inclusiviteit) is het belangrijk een goed verhaal te hebben. En dat verhaal te vertellen. Logeion-leden krijgen 75 euro korting op de masterclass van Femke van Es.

Ledenvoordeel-reputatie-partner.jpg

Die twee samen zorgen voor een stevige basis. Vaak wordt naar communicatieprofessionals gekeken als het gaat over reputatie. Om de maatschappij te informeren over wat een organisatie doet. Maar is informeren de enige rol die de communicatieafdeling heeft? In deze masterclass sta ik stil bij wat reputatiemanagement is, hoe je dat kan aanpakken én wie welke rol speelt. Voor wie is de masterclass? Voor (communicatie) professionals, ondernemers en bestuurders die dagelijks bezig zijn met de reputatie van een organisatie. Bijvoorbeeld door middel van woordvoering, persvoorlichting, crisiscommunicatie of communicatie met stakeholders. Vakspecialisten die soms het gevoel hebben achter de feiten aan te lopen. Omdat ze weer veel tijd kwijt zijn met ad hoc communicatieoplossingen voor kleine en grote crisissen. Zonder dat daar een groter plan achter zit. Deze masterclass is voor iedereen die een échte en duurzame bijdrage wil leveren aan het beschermen en versterken van de reputatie van een organisatie. Iedereen die het belang in ziet van een goede reputatie voor het succes van een organisatie.

Herken jij jezelf hierin?

- Ben jij een (communicatie) professional, ondernemer of bestuurder? Houd jij je bezig met woordvoering, crisiscommunicatie en het informeren en betrekken van stakeholders?
- En merk je dat een groot deel van je dag in beslag wordt genomen door werkzaamheden die onverwacht voorbij komen en al je aandacht vragen?
- Maatschappelijke discussies die oplaaien, journalisten die een antwoord verwachten op vragen, klachten van klanten die dreigen de media in te schakelen, medewerkers die verwachten dat je verantwoordelijkheid neemt.
- Veel ‘crisissituaties’ (klein en groot) worden met communicatie opgelost. Alles om de goede reputatie van een organisatie te beschermen. Vaak last minute, ad hoc en reactief.
- Vraag je je wel eens af of het anders kan? Dat je meer controle hebt op wat op je af komt? Dat je een plan hebt om de reputatie te beschermen. Maar vooral ook te versterken.
- Dat je tijd hebt om vooruit te denken, focus aan te brengen en het gevoel hebt ergens naar toe te werken?
- Maar vraag je je vooral af waar je de tijd vandaan moet halen om je eens in reputatiemanagement te verdiepen?

Ik kan je helpen

Ik ben Femke van Es, 42 jaar en geboren en getogen in Brabant.
- Ik werk al meer dan 13 jaar met veel plezier als communicatiemanager bij één van de bekendste merken van Nederland: de Efteling. In 2021 stond de Efteling op de 3e plaats van organisaties met een goede reputatie (MT 500).
- Daar ben ik trots op en zo is dan ook Reputatie Partner ontstaan. Waarin ik via masterclasses, workshops en presentaties andere professionals wil inspireren en adviseren over reputatiemanagement.
- Dat doe ik vol overtuiging, met veel enthousiasme en een flinke dosis humor.
- Ik vertel je in de masterclass welke stappen je kan nemen om het gevoel van controle (terug) te krijgen. En hoe je met focus werkt aan de reputatie van jouw organisatie.

Wat levert het jou op?

Na de masterclass loop je de deur uit met letterlijk een plan van aanpak onder je arm. Een plan waarmee jij zelf aan de slag kan met reputatiemanagement.
- Dit plan heb je tijdens de masterclass gemaakt en zelfs al besproken met vakgenoten. Leuke gesprekken gegarandeerd en een uitbreiding van jouw netwerk. Handig!
- De start heb je dus al gemaakt tijdens de masterclass en met alle inzichten die je hebt gekregen ga je na de masterclass vol nieuwe energie zelf aan de slag.
- Je begrijpt na het volgen van de masterclass uit welke onderdelen reputatiemanagement bestaat en hoe je invloed kan uitoefenen. Jij bent de nieuwe expert.

Wat kost het?

Deelname aan de masterclass kost €375 exclusief BTW p.p. Voor dit geld krijg je:
- Vier uur aan inzichten en kennis van een ervaringsdeskundige: inspiratie om zelf aan de slag te gaan.
- Leer je vakgenoten kennen die met dezelfde vragen worstelen: in een kleine groep (maximaal 7 personen) leer je elkaar snel kennen en is er tijd om stil te staan bij interessante praktijkcases.
- Een lekkere lunch en koffie/thee bij de sfeervolle locatie BEUM in boswachterij Dorst: je bent er echt even uit om stil te staan bij een belangrijk vakinhoudelijk onderwerp.
- Een e-book waarin je de samenvatting van de masterclass vindt: handig om nog eens terug te kijken.

Schrijf je in!

Inschrijven via info@reputatiepartner.com of www.reputatiepartner.com. De masterclass vindt in 2022 plaats op woensdag 28 september (9.00 tot 13.30 uur) en vrijdag 16 december (9.00 tot 13.30 uur). TIP: Boek deze masterclass als teamworkshop. Samen inspiratie opdoen en vakkennis uitbreiden.

Bekijk de andere extra ledenvoordelen