Logo Zoeken
Logeion Extra ledenvoordeel

Bied jij de leden van Logeion een aantrekkelijke korting?

15 april 2022

Heb jij een evenement, lidmaatschap, abonnement, product of dienst dat je onder de aandacht wilt brengen van communicatieprofessionals? En ben je in de mogelijkheid om 15 procent korting of meer aan te bieden? Neem contact met ons op en wie weet zie jij op de website en in de volgende Tweekly-nieuwsbrief jouw aanbieding terug!

Gift.jpg

Stuur als je Logeion-leden (minimaal 15 procent) korting wilt bieden op jouw evenement, lidmaatschap, abonnement, product of dienst een e-mail naar yvanvliet@logeion.nl met een tekst met daarin de volgende punten vermeld:

 • de naam van jouw evenement, lidmaatschap, abonnement, product of dienst;
 • de hoeveelheid korting die je aanbiedt (minimaal 15 procent);
 • een korte beschrijving van ong. 500-1.000 woorden van je evenement, lidmaatschap, abonnement, product of dienst;
  > inclusief een intro van 3 zinnen (deze intro zal in de nieuwsbrief worden meegenomen) met daarin de aanbieding, hoeveelheid korting en eventueel datum, zorg ervoor dat de korte beschrijving en de intro geen dubbele tekst bevatten;
  > inclusief een titel, voor bij het bericht;
  > verwerk bij een evenement in de tekst: datum, locatie, originele prijs, prijs met korting en of de aangeven prijzen inclusief of exclusief btw zijn;
 • de kortingscode die leden kunnen gebruiken om aanspraak te maken op de korting en waar de code moet worden vermeld (bijvoorbeeld bij een evenement bij 'opmerkingen' in het aanmeldformulier vermelden dat je Logeion-lid bent of een specifieke code);
 • website waarnaar doorverwezen kan worden (bij evenement de url voor meer informatie en de url voor direct aanmelden);
 • contactgegevens van de organisatie bij vragen;
 • een rechtenvrije foto of een logo die goed in een vierkant past of het liefst al in het formaat van een vierkant (200x200px).


Een aardige lijst met aan te leveren informatie, maar onze ervaring is: hoe duidelijker de informatie is, hoe meer leden geneigd zijn om gebruik te maken van de korting. Het ledenvoordeel wordt na beoordeling van de redactie op de website geplaatst en minimaal één keer meegenomen in nieuwsbrief Tweekly, afhankelijk van de beschikbare ruimte kan de korting meermaals in de nieuwsbrief worden getoond. Omwille van de leesbaarheid behoudt Logeion zich het recht voor de tekst te redigeren. Wil je eerst meer informatie over hoe het plaatsen van een ledenvoordeel precies in zijn werk gaat en wat de mogelijkheden precies zijn? Dan kan je het beste contact opnemen met Yvonne van Vliet: yvanvliet@logeion.nl.