Logo Zoeken
Logeion

Vacature: Logeion zoekt nieuw bestuurslid

9 februari 2022De redactie

Logeion zoekt een nieuw bestuurslid. Het bestuur bestaat uit zeven enthousiaste communicatieprofessionals, die in hun vrije tijd het vak en de vereniging verder helpen. Gezamenlijk is het bestuur verantwoordelijk voor ontwikkeling en implementatie van de strategie van Logeion, daarbij ondersteund door het bureau. Ieder bestuurslid heeft haar of zijn eigen portefeuille, waarin thema’s (zoals positionering of programmering), ‘kroonjuwelen’ (denk aan de beroepsniveauprofielen, vakblad C, of C-day), of specifieke doelgroepen belegd zijn. Er wordt maandelijks voltallig overlegd, en in kleinere eenheden ook geregeld tussendoor.

Vacature-bestuur-Logeion.png

Er wordt geprobeerd het bestuur een afspiegeling van het vak te laten zijn. Zo zijn er bestuursleden die werken bij de overheid, als zzp’er, in de bureauwereld en de cultuursector. Het bestuurslid dat we zoeken is bij voorkeur werkzaam in de profit- of onderwijswereld. Daarnaast moet zij of hij beschikken over brede kennis van het communicatievak, een visie hebben op welke kant het vak en de vereniging zich verder ontwikkelen en een beeld hoe zij of hij daaraan vanuit het bestuur kan bijdragen. Er wordt hard gewerkt door het bestuur en we hebben ook veel plezier met elkaar. Gemiddeld kost het bestuurswerk ongeveer een halve dag per week.

Deze bestuursfunctie vereist een grondige procedure. Na CV-selectie nodigen we geschikte kandidaten uit voor een of twee gesprekken. Wil je meer weten, neem dan contact op met Logeion-voorzitter Wieneke Buurman of met de tijdelijke Logeion-directeur Pierre Wimmers op: 06-2252 8212. Wil je meteen solliciteren? Stuur dan je motivatie met CV naar: pwimmers@logeion.nl.