Logo Zoeken
Logeion

Schuif aan bij het TrendTeam

12 januari 2022De redactie

Het Logeion TrendTeam werkt via een interactief proces, met experts van binnen en buiten de vereniging, aan de voorbereiding van een nieuwe editie van de communicatietrends. De trends vormen een houvast voor leden, hun teams en opdrachtgevers bij de doorontwikkeling van communicatiestrategie en -praktijk, en worden elke twee jaar herijkt. Afgelopen zomer hebben veel leden al digitaal input geleverd voor de komende editie.

trends-trendteam.jpg

Inmiddels hebben we een aantal ideeën verzameld voor de nieuwe communicatietrends. We willen daarover graag met leden in gesprek – als je de survey hebt ingevuld, maar ook als je daar geen gelegenheid voor had. Schuif aan bij het TrendTeam en praat mee over de trends die jij ziet. Hebben we wat gemist? En: welke relevante ontwikkelingen heb jij gemist in het vak?

Tijdens een online lunch-sessie op maandag 31 januari van 12.00 tot 13.30 uur presenteren we de tussenstand en geven we inzicht in het trendproces. De nieuwe trends die uit dit proces komen, worden op C-Day22 gepresenteerd.

Schuif aan bij het TrendTeam en meld je aan voor de online lunch-sessie.

Meer weten? Meer info over het Logeion TrendTeam vind je hier. Meer info over de trends vind je hier.