Logo Zoeken
Young Logeion

Young Logeion Academy: welke training is momenteel favoriet?

17 november 2021De redactie

Veel leden zijn al actief binnen de nieuwe Young Logeion Academy. Dit is een online kennisplatform speciaal ingericht voor jonge communicatieprofessionals die lid zijn van Young Logeion. Er wordt goed gebruik gemaakt van de verschillende podcasts, essentials, e-learnings en webinars. Welke training is momenteel de favoriet?

Young Logeion Academy - website (2) (002).png

Momenteel zijn de essentials binnen de Young Logeion Academy het meest populair. Via de essentials volg je een micro-cursus en doe je supersnel kennis op. Met name de tips voor starters worden goed bekeken. Deze tips zijn ook daadwerkelijk bedacht en gepresenteerd door starters voor starters! Heb jij al een essential gevolgd?

De webinar over het maken van een social mediastrategie is ook al meerdere keren beluisterd. In dit webinar leer jij hoe je in no-time via een handig stappenplan een sterke basis opzet en kun je aan de slag met het maken van waardevolle content.

Welke training vond jij nou echt een aanrader? Of heb jij een tip voor nieuwe content? Laat het ons vooral weten via young@logeion.nl. Wij zijn erg benieuwd wat jij interessant vindt!

Ben je lid van Young Logeion en heb je de lancering gemist? Maar wil jij ook rondkijken op de Young Logeion Academy? Mail dan naar young@logeion.nl je voor-en achternaam. Je ontvangt dan een persoonlijke link met inloggegevens.