Logo Zoeken

MOA, NIMA en Logeion organiseren een inspiratiesessie speciaal voor docenten!

6 september 2021De redactie

De beroepsvereniging voor marketingprofessionals NIMA en het MOA (het Nederlandse Expertise Center voor Marketing Insights, Onderzoek en Analytics) gaan samen met Logeion korte en krachtige online inspiratie sessies organiseren exclusief voor hogeschool-docenten. Een mooi initiatief dat voortbouwt op de Education days die al langer door NIMA en MOA worden georganiseerd.

Nima moa_705x220.jpg

Door de krachtenbundeling van maar liefst drie verenigingen rond dit initiatief dragen we met z’n allen bij aan de professionalisering van de vak- en beroepsgroep. Benieuwd naar het eerste onderwerp? Kijk dan hier voor meer informatie en om je aan te melden voor deze bijzondere online sessie.