Mogelijkheden en kosten

Mogelijkheden en kosten vacaturebank

De vacaturebank van Logeion biedt de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en voordelig communicatieprofessionals te werven. De vacature is dertig dagen zichtbaar. Het plaatsen van een vacature is eenvoudig. Het aantal vacatures en de lengte van de functieomschrijving is zelf te bepalen. Je vacature is binnen 24 uur na plaatsing zichtbaar op de website. Het lidmaatschap is niet verplicht voor het plaatsen van vacatures.

Werving- en selectiebureaus kunnen hun logo (plus link naar de eigen vacaturesite) in de vacaturebank plaatsen. Voor de prijsstelling zie hieronder.

Extra service
Tweekly: Als gratis service worden vacatures (mits er voldoende ruimte beschikbaar is) meegenomen in de Logeion-nieuwsbrief Tweekly, die om de week op woensdag verschijnt. Wil je dit niet, laat het ons weten via info@logeion.nl.
Social media: Daags na de plaatsing wordt de vacature vanuit het Logeion-account gedeeld op Twitter. Heb je hier bezwaar tegen, laat het ons dan weten via info@logeion.nl

Kosten

Plaatsing op website Logeion

€ 295,00 excl btw voor dertig dagen, incl. link naar eigen website én vermelding in onze nieuwsbrief.

Korting: 5 halen, 4 betalen

Bij plaatsing van 5 vacatures binnen 12 maanden, krijg je er één ter waarde van € 295,00 gratis. Wij houden dit voor je bij.

Combi-tarief: plaatsing op website van Logeion
én Frankwatching*

- Vacatureplaatsing Logeion: € 295,00  (excl. btw) voor 30 dagen, incl. link naar eigen website.
- Vacatureplaatsing Frankwatching: €299,00 (excl. btw) voor 30 dagen incl. promotie. (i.p.v €349,00)

Logeion regelt de doorplaatsing bij Frankwatching. Frankwatching en Logeion sturen beiden een aparte factuur.

Plaatsing logo van werving- en selectiebureau
op www.logeion.nl/vacaturebank met link naar
de eigen website

€ 395,00 excl. btw per jaar. Stuur een email met het logo (850x200) naar info@logeion.nl en wij maken alles in orde.*Voordelig en eenvoudig marketing- en communicatieprofessionals bereiken? Via Logeion plaats je met €50,- korting een vacature ook op Frankwatching.com; de vaksite over online trends en ontwikkelingen. Het jobboard van Frankwatching heeft een duidelijke focus op (online) marketing en communicatie vacatures, zo werf je in het hart van de doelgroep!
 

  • Frankwatching.com heeft meer dan 1.000.000 pageviews per maand;
  • Per 30 dagen gemiddeld 8.000 jobboard bezoekers;
  • Bereik 4.000 werkzoekenden e-mail abonnees;
  • Vacature doorplaatsing in groot netwerk van werkzoekende op LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter (> 10.000 volgers).

Gebruik maken van deze optie? Vink dit dan aan op het vacatureformulier en wij zorgen voor plaatsing van de vacature op Frankwatching.com voor € 299,00 i.p.v. € 349,00.