Mogelijkheden en kosten

Mogelijkheden en kosten vacaturebank

De vacaturebank van Logeion biedt de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en voordelig communicatieprofessionals te werven. De vacature is dertig dagen zichtbaar. Het plaatsen van een vacature is eenvoudig. Het aantal vacatures en de lengte van de functieomschrijving is zelf te bepalen. Je vacature is binnen 24 uur na plaatsing zichtbaar op de website. Het lidmaatschap is niet verplicht voor het plaatsen van vacatures.

Werving- en selectiebureaus kunnen hun logo (plus link naar de eigen vacaturesite) in de vacaturebank plaatsen. Voor de prijsstelling zie hieronder.

Extra service
Tweekly: Als gratis service worden vacatures (mits er voldoende ruimte beschikbaar is) meegenomen in de Logeion-nieuwsbrief Tweekly, die om de week op woensdag verschijnt. Wil je dit niet, laat het ons weten via info@logeion.nl.
Social media: Daags na de plaatsing wordt de vacature vanuit het Logeion-account gedeeld op Twitter. Heb je hier bezwaar tegen, laat het ons dan weten via info@logeion.nl

Kosten

Plaatsing op website Logeion

€ 295,00 excl btw voor dertig dagen, incl. link naar eigen website én vermelding in onze nieuwsbrief.

Korting: 5 halen, 4 betalen

Bij plaatsing van 5 vacatures binnen 12 maanden, krijg je er één ter waarde van € 295,00 gratis. Wij houden dit voor je bij.

Combi-tarief: plaatsing op website van Logeion
én Frankwatching

- Vacatureplaatsing Logeion: € 295,00  (excl. btw) voor 30 dagen, incl. link naar eigen website.
- Vacatureplaatsing Frankwatching: €299,00 (excl. btw) voor 30 dagen incl. promotie. (i.p.v €349,00)

Logeion regelt de doorplaatsing bij Frankwatching. Frankwatching en Logeion sturen beiden een aparte factuur.

Plaatsing logo van werving- en selectiebureau
op www.logeion.nl/vacaturebank met link naar
de eigen website

€ 395,00 excl. btw per jaar. Stuur een email met het logo (850x200) naar info@logeion.nl en wij maken alles in orde.Gecombineerde plaatsing: Logeion biedt de mogelijkheid om de vacature met € 50,00 korting te plaatsen op de site van Frankwatching.com. (€ 299,00 i.p.v. € 349,00)

Frankwatching is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een sterk merk, met betrokken en loyale fans en de best gelezen vaksite over online trends en ontwikkelingen. Een onafhankelijk crossmedia platform voor professionals op het gebied van marketing, communicatie, social media, mobiel, user experience die kennis willen delen, discussies willen aangaan en een netwerk willen opbouwen. Frankwatching heeft meer dan 100.000 abonnees en maandelijks bezoeken 300.000 unieke bezoekers de site, samen goed voor meer dan 1.000.000 pageviews per maand.
Frankwatching Jobs is een jobboard met een duidelijke focus op (online) marketing, marketing & sales, communicatie & PR, social media, design en ICT vacatures. Plaats een vacature op Frankwatching Jobs en werf in het hart van de doelgroep!

Wil je gebruikmaken van deze optie, vink dit dan aan op het vacatureformulier. Voor plaatsing op de site van Frankwatching.com zorgen wij.