Logeion & maatregelen coronavirus

Logeion & coronavirus/ COVID-1

Logeion volgt de aangescherpte richtlijnen en adviezen van het RIVM die nu gelden m.b.t. het coronavirus. Dat betekent ook dat wij voornamelijk vanuit huis werken en af en toe op het kantoor aan de Koninginnegracht zijn. Wij blijven natuurlijk wel bereikbaar via info@logeion.nl of via telefoonnummer 070 – 3467049. Onze mensen hebben hun telefoon doorgeschakeld en zijn mobiel te bereiken. Voor de meest dringende vragen, met name over onze verplaatste kennisbijeenkomsten, hebben we een korte FAQ opgesteld. Deze vind je hieronder.

Veel van de geplande bijeenkomsten zijn inmiddels omgezet naar digitale kennissessies, een volledig overzicht daarvan vind je op onze agenda.

Q: Gaan de geplande Logeion-kennisbijeenkomsten door?

A: De online kennissessie gaan altijd door. De fysieke bijeenkomsten t/m zomer 2021 zijn geannuleerd. Ze vinden in een latere stadium plaats of worden online bijeenkomsten. Deelnemers zijn of worden hierover geïnformeerd.

Q: Krijg ik mijn geld terug wanneer ik ben aangemeld voor een bijeenkomst die verplaatst wordt?

A: Verplaatsen betekent dat de bijeenkomst doorgaat, maar op een nog in te plannen andere datum later dit jaar. Mocht deze datum niet schikken, dan kun je kosteloos annuleren. Wanneer je je voor de uiterste annuleringsdatum hebt afgemeld, ontvang je geen factuur.

Q: Is er al een nieuwe datum voor C-day21?

Over C-day21 volgt binnenkort bericht.

Q: Wat te doen met je ticket?

A: Heb je een ticket voor C-day20 gekocht, dan ontvang je binnenkort bericht over C-day21.

De actuele informatie over het coronavirus vind je op de websites van RIVM en GGD:
https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden en https://www.ggd.nl/

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.