Logeion & coronavirus/ COVID-19

Logeion & coronavirus/ COVID-1

Logeion volgt de aangescherpte richtlijnen en adviezen van het RIVM die nu gelden voor de periode tot en met 1 juni 2020. Dat betekent ook dat wij vanuit huis blijven werken en niet op ons kantoor op de Koninginnegracht. Wij blijven natuurlijk wel bereikbaar via info@logeion.nl of via telefoonnummer 070 – 3467049. Onze mensen hebben hun telefoon doorgeschakeld en zijn mobiel te bereiken. Voor de meest dringende vragen, met name over onze verplaatste kennisbijeenkomsten, hebben we een korte FAQ opgesteld. Deze vind je hieronder.
Inmiddels zijn we ook begonnen met het organiseren van digitale kennissessies, een volledig overzicht daarvan vind je op de pagina waar onze agenda met activiteiten staat.

Q: De in april en mei geplande Logeion-kennisbijeenkomsten gaan dus allemaal niet door?

A: Nee, we volgen natuurlijk de richtlijnen die maandag 23 maart zijn aangescherpt. Dat betekent inderdaad dat de geplande bijeenkomsten in april en mei naar een later tijdstip worden verplaatst. We zijn nu bezig om te kijken op welk tijdstip dat zou kunnen en komen daar zo snel mogelijk op terug. Mensen die zich voor een bijeenkomst hebben aangemeld krijgen daarover persoonlijk bericht.

Q: Krijg ik mijn geld terug wanneer ik me heb aangemeld voor een bijeenkomst die verplaatst wordt?

A: Verplaatsen betekent dat de bijeenkomst doorgaat, maar op een nog in te plannen andere datum later dit jaar. Mocht deze datum niet schikken dan krijg je uiteraard de deelnamekosten terug als je al betaald mocht hebben. Wanneer je je voor de uiterste annuleringsdatum hebt afgemeld, ontvang je geen factuur.

Q: Gaat het Congres over Gedrag & Communicatie op 9 april in Den Haag wel door?

A: Nee, ook deze bijeenkomst wordt verplaatst. Samen met onze partners van de Behavior Change Academy en Beeld en Geluid in Den Haag hebben we inmiddels een andere datum kunnen prikken. Het Congres over Gedrag & Communicatie gaat nu  plaatsvinden op dinsdag 6 oktober 2020. De mensen die zich hiervoor hebben aangemeld, krijgen daarover persoonlijk bericht.

Q: Gaat C-day20 op 16 juni wel door?

A: Als gevolg van alle corona-gerelateerde maatregelen die op dit moment van kracht zijn en wellicht ook de komende maanden nog, hebben we besloten om dit jaar geen fysieke editie van C-day te organiseren. Ondanks de voorbereidingen door de congrescommissie van C-day en onze partners, vinden we het niet verstandig en realistisch om het nationaal vakcongres op dinsdag 16 juni 2020 te laten plaatsvinden.

Q: Gaan de verkiezingen Communicatieman/vrouw en CommunicatieTalent op 16 juni wel door?

A: De verkiezingen van Communicatieman/vrouw en het CommunicatieTalent2020, een belangrijk onderdeel tijdens C-day, gaat in aangepaste vorm wel door op 16 juni. Digitaal kun je de verkiezing op de voet volgen. Houd voor meer informatie de website van Logeion in de gaten.

Q: Is er al een nieuwe datum voor C-day21?

Cday-21 is vastgelegd en vindt plaats op donderdag 24 juni 2021 in het NBC in Nieuwegein. We hopen je volgend jaar te treffen en dan maken we er een spetterende editie van. Logeion bestaat dan 75 jaar en dat biedt een mooie gelegenheid om bij elkaar te komen en ook stil te staan bij ons vak. Ons beroep is cruciaal, zeker in deze periode. We zijn ons ervan bewust dat juist nu en ook de komende periode veel van onze collega’s dagen in touw zijn en daar mogen we enorme bewondering voor hebben.

Q: Wat te doen met je ticket?

A: Heb je een ticket voor C-day20 gekocht, dan heb je persoonlijk hierover een e-mail ontvangen.

De actuele informatie over het coronavirus vind je op de websites van RIVM en GGD:
https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden en https://www.ggd.nl/