Logeion & coronavirus/ COVID-19

Logeion & coronavirus/ COVID-1

Logeion volgt de aangescherpte richtlijnen en adviezen van het RIVM die nu gelden m.b.t. het coronavirus. Dat betekent ook dat wij vanuit huis werken en nu deels op het kantoor aan de Koninginnegracht. Wij blijven natuurlijk wel bereikbaar via info@logeion.nl of via telefoonnummer 070 – 3467049. Onze mensen hebben hun telefoon doorgeschakeld en zijn mobiel te bereiken. Voor de meest dringende vragen, met name over onze verplaatste kennisbijeenkomsten, hebben we een korte FAQ opgesteld. Deze vind je hieronder.

Veel van de geplande bijeenkomsten zijn inmiddels omgezet naar digitale kennissessies, een volledig overzicht daarvan vind je op onze agenda.

Q: Gaan de geplande Logeion-kennisbijeenkomsten door?

A: De online kennissessie gaan altijd door. De fysieke bijeenkomsten die in 2020 gepland waren, zijn geannuleerd. Ze vinden in een latere stadium plaats of worden online bijeenkomsten. Deelnemers zijn hierover geïnformeerd.

Q: Krijg ik mijn geld terug wanneer ik ben aangemeld voor een bijeenkomst die verplaatst wordt?

A: Verplaatsen betekent dat de bijeenkomst doorgaat, maar op een nog in te plannen andere datum later dit jaar. Mocht deze datum niet schikken, dan kun je kosteloos annuleren. Wanneer je je voor de uiterste annuleringsdatum hebt afgemeld, ontvang je geen factuur.

Q: Hoe ziet het Congres over Gedrag & Communicatie eruit op 6 oktober 2020?

A: Het congres van 6 oktober is verplaatst en zal naar huidig overzicht in december in onlinevorm plaatsvinden. Meer informatie hierover ontvangen deelnemers binnenkort.

Q: Is er al een nieuwe datum voor C-day21?

Cday-21 is vastgelegd en vindt plaats op donderdag 24 juni 2021 in het NBC in Nieuwegein. We hopen je volgend jaar te treffen en dan maken we er een spetterende editie van. Logeion bestaat dan 75 jaar en dat biedt een mooie gelegenheid om bij elkaar te komen en ook stil te staan bij ons vak. Ons beroep is cruciaal, zeker in deze periode. We zijn ons ervan bewust dat juist nu en ook de komende periode veel van onze collega’s dagen in touw zijn en daar mogen we enorme bewondering voor hebben.

Q: Wat te doen met je ticket?

A: Heb je een ticket voor C-day20 gekocht, dan heb je persoonlijk hierover een e-mail ontvangen.

Q: Gaat PubCom, het Nationaal Congres Publieke Communicatie door?

A: Het congres dat dit jaar op 29 oktober wordt georganiseerd, gaat online door. 

De actuele informatie over het coronavirus vind je op de websites van RIVM en GGD:
https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden en https://www.ggd.nl/

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.