Logeion & maatregelen coronavirus

Logeion & coronavirus/ COVID-1

Logeion volgt de aangescherpte richtlijnen en adviezen van het RIVM die nu gelden m.b.t. het coronavirus. Dat betekent ook dat wij voornamelijk vanuit huis werken en af en toe op het kantoor aan de Koninginnegracht zijn. Wij blijven natuurlijk wel bereikbaar via info@logeion.nl of via telefoonnummer 070 – 3467049. Onze mensen hebben hun telefoon doorgeschakeld en zijn mobiel te bereiken. Voor de meest dringende vragen, met name over onze verplaatste kennisbijeenkomsten, hebben we een korte FAQ opgesteld. Deze vind je hieronder.

Veel van de geplande bijeenkomsten zijn inmiddels omgezet naar digitale kennissessies, een volledig overzicht daarvan vind je op onze agenda.

Q: Gaan de geplande Logeion-kennisbijeenkomsten door?

A: De online kennissessie gaan altijd door. Met inachtname van de regels vinden er inmiddels ook weer fysieke bijeenkomsten plaats. Deelnemers zijn of worden hierover geïnformeerd.

Q: Krijg ik mijn geld terug wanneer ik ben aangemeld voor een bijeenkomst die verplaatst wordt?

A: Verplaatsen betekent dat de bijeenkomst doorgaat, maar op een nog in te plannen andere datum later dit jaar. Mocht deze datum niet schikken, dan kun je kosteloos annuleren. Wanneer je je voor de uiterste annuleringsdatum hebt afgemeld, ontvang je geen factuur.

De actuele informatie over het coronavirus vind je op de websites van RIVM en GGD:
https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden en https://www.ggd.nl/